El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Una ballada curiosa!

potti | 30 Juliol, 2004 21:12 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui a les 18:00h (bé, ha començat una micona més tard) a la Plaça Espanya s'ha fet una ballada un poc curiosa.

A l'hora que tots estavem ballant, hi havia un parell de persones (una que pintaba i dos ajudants) que és dedicaven a pintar sobre tela. Just han començat quan els Música Nostra han tocat els primers acords del "Bolero de les Dues Voltes" i s'ha allargat la pintura fins que els Música Nostra han acabat el concert.

He aprofitat per fer un parell de fotos que miraré de penjar per aquí, la veritat és que és molt curios i miraré de saber el perquè d'aquesta ballada i d'això ja que hem penso que estava tot "preparat". Ja veurem si ho aconsegueixo...

Fotografia castellera per a tothom!

potti | 30 Juliol, 2004 05:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ara darrerament s'ha tornat a moure el següent lloc :

http://imatges.skamot.com

És un web on, previ registra, hom pot mirar de pujar fotografies d'una temàtica concreta per compartir, puntuar i comentar. Així doncs una iniciativa, que com moltes d'altres, semblava que s'havia perdut en el fons d'internet ara amb un simple "post" en un fòrum de castells sembla que ha tornat a reneixer...

Ja veurem quant dura, jo per ara ja poso l'enllaç per aquí

I queda poc per les vacances...

potti | 29 Juliol, 2004 04:20 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

... i això és nota en el nivell d'assatjos. Cada cop som menys gent la que acudim a l'assaig i clar, cada cop son més petits els castells que podem mirar de fer a aquets. Això si, a la torre no afluixam i miram de fer-la de totes les maneres posibles.

L'assaig d'avui ha servit per acabar de provar troncs una micona diferents als habituals i començar a cercar recanvis per les 3 persones que s'envan ja a estodiar fora. Ara faltarà veure com responen a les actuacions ja que fins a principis de setembre no en tendrem cap d'actuació forta.

D'altra banda, seguim en la recerca d'una colla que vengui per la nostre diada, que cau el dia 9 d'Octubre, ara com ara sembla que els Castellers de Sabadell i la Nova Muixeranga d'Algemesí son les dues úniques posibilitats, així que ja veurem com acaba la cosa....

Actuació al Vivero

potti | 25 Juliol, 2004 10:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui la colla ha actuat al Vivero. Els resultats no podrien ser milors i hem descarregat el nostre primer castell de 7 en solitari de la temporada, el 3 de 7. L'actuació ha estat la següent : pilar de 4 per sota, 4 de 6, 3 de 7, 4 de 6 amb l'agulla, pilar de 5, 2 pilars de 4.

La veritat és que hi havia molts de nervis a l'ambient per culpa del castell de 7, ja que era el primer cop de l'any on el tiravem totsols, però el 3 de 7 l'hem descaregat com si el fesim cada dia. De fet, això de fer-lo arribar fins a dosos als assatjos ajuda molt! Així que ja en tenim un 3 de 7 més a la butxeca i ara tocaria mirar de descarregar el 4 de 7 totsols.

A part també varem aprofitar per estrenar al Tianet, que per ara només havia fet pilars de 4 aixecats per sota i avui ja ha fet dos castells de 6 :)

FESTCAT i altres herbes.

potti | 16 Juliol, 2004 05:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bé, d'aquí unes poques hores (aproximadament, 3) surt l'avió que hem durà cap a la peninsula i que farà que estigui fora un parell de dies. Exàctament fins dia 25.

En un principi, el viatge és basaba en un curs de 40 hores de música tradicional i cultura popular que celebren a Viladrau (girona), però al final he mirat d'allegar-ho un parell de dies, la raò? CASTELLS.

 (Segueix)

WonderBrass!

potti | 16 Juliol, 2004 00:56 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Feia temps que no fruia tant d'un concert com ho he fet avui!

A part de disfrutar sentir tocant a aquets 4 músics, també disfrutes amb tot el "xou" que monten i amb les versions que fan! Realment aquest grup és mereix un deu. Això si, m'ho he passat tant bé que se m'ha anat del cap que duia la càmara digital al damunt i no he pogut fer cap fotografia... una pena

Ara tendré una excusa més per anar al proper concert! ;)

Assaig!

potti | 15 Juliol, 2004 00:19 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui per fi hem fet una prova que feia temps que voliem aconsguir, fer la torre de 5 neta amb la canalla amb els ulls tapats! ha estat força bé i la torre ha estat clavada! la veritat és que no m'esperaba que tot funcionés tan bé!

A part d'això, ha estat un assaig un poc especial, jo feia temps que no duia un assaig de canalla i avui he aprofitat per fer-ho, ja que la cap de canalla estava massa engrescada amb tot lo referent a l'acampada de canalla que comença demà!

I la veritat que poca cosa més, pero tot lo altre, ha estat un assaig com qualsevol altre, això si, hem fet el 3 de 7 per sota un altre cop fins a terços, no està malament

Taller de castells al Port de Soller!

potti | 15 Juliol, 2004 00:13 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui, convidats per el club d'esplai de Lloseta, un parell de Castellers de Mallorca ens hem desplaçat fins al Port de Soller on hem fet un taller de castells!

Com sempre, el taller l'hem dividit en un parell de parts, així els nins tant aprenen "teoria", i desprès frueixen més de la pràctica! El taller ha estat amb un grup petit de tenis, una trentena aproximadament i hem arribat a fer castells de 4 alçades amb ells, no és gaire cosa però per ser el primer dia no està malament!

Desrprès, ens han convidat a dinar i realment ha estat excelent! Mem si el taller serveix i s'apunta qualque casteller nou!

Ja tenc carnet de cotxe!

potti | 14 Juliol, 2004 11:24 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bé, ara fa un parell de minuts m'acaben de comunicar que he aprovat l'exàmen de conduir (el pràctic) així que ja per fi puc conduir el cotxe!! A més, només amb una falta lleu ha estat així que teòricament condueixo més o menys bé!!! :)

La revista de la colla (Castellers de Mallorca) en edició Digital...

potti | 14 Juliol, 2004 08:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Idò hem sembla que és el primer cop que ho feim això nosaltres. Aquesta revista, la número 13, és la primera que surt en edició digital

Per descarregar-la, la podeu descarregar desde la xarxa E-donkey mitjançant el següent enllaç : Amunt-Revista_dels_Castellers_de_Mallorca-número_13-2004.pdf

La revista en si ocupa uns 24M i te 40 planes, està feta tota a una tinta menys la portada i la contraportada que son a color.

 (Segueix)

Aniversari d'en Tomeu, Victor i Núria!

potti | 10 Juliol, 2004 11:13 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bé, avui ha estat l'aniversari d'aquets tres amics. Hem fet la festa a la "prader" o Son Porro com li deiem fa temps!. La veritat és que ha estat molt, però que molt bé i ens hem divertit força.

Al web del Skamot hi ha un bon grapat de fotos de la festa. Au, que les disfruteu!!

Com dir NO a Porto Cristo i fer un bon assaig

potti | 10 Juliol, 2004 08:12 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui al final no hem anat a actuar amb els Al·lots de Llevant a Porto Cristo i per no tenir el disabte lliure ens hem dedicat a assatjar i realment ha estat un dia prolífic!

La quarta vegada que posam acotxador al 2 de 6 net i 3 de 7 per sota fins a quarts amb el nou tronc han estat les dues coses més destacades. Però tambè hem fet altres proves de 4 de 7 lleugers i de 4 de 7 normals que han pintat força bé! El 5 de 7 amb un dels canvis que hem de fer cara a la segona part de la temoprada tambè ha estat una de les proves més guapes. Però això no és tot...

Realment lo important i lo que tal volta marcarà un punt d'inflexió a la nostra colla és la XARXA!! AVUI l'hem montada per primer cop i la veritat és que amb un parell d'hores ja està ben montadeta. Ara falta veure com reacciona i com anirà! Això si, ja han botat dues persones a dintre i per ara sembla que aguanta.....

de Balls i d'aniversari...

potti | 09 Juliol, 2004 09:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

I avui hi havia ballada, Música Nostra a l'Arenal, i la veritat és ha estat una en les que més he disfrutat. Suposo que és perquè d'una vegada per totes he estrenat les castenyetes que hem vaig comprar!

Així doncs he estat picant i repicant tota l'estona baix els consells d'en Pere M. que m'anava donant pistes de com fer-ho i malgrat ha estat molt fàcil perdrer-se ha estat molt divertit.

Desprès, hem baixat cap a Ciutat que era l'aniversari de la Nuria i malgrat no ha sortit tanta gent com va passar amb en Dani Ros (no és el mateix suposo), ha estat diverit! Al final, una nit rara, amb un parell de birres i a dormir.

I seguim amb la torre!

potti | 09 Juliol, 2004 08:12 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Com no, com a bon objectiu de la temporada, avui hem estat donant canya a la torre de 7. Hem fet noves proves de pinya, per mirar de que els baixos i les croses estíguin més còmodes i tambè un parell de proves per acostumar al tronc a la pasada de l'enxaneta. Això acompanyat de 4d6 nets i 3 de 6 nets lleugers que tal van curtint al tronc per poder aguantar el que d'aquí un temps pot significar un pis més!! :)

Això si, la prova de 3 de 6 lleuger la provarem d'aixecar per sota, mem que tal va! Això serà el proper dissabte! mem si tenim gent i tot això! D'altra banda, tambè hemm d'anar provant a altre gent, que ara per setembre parteixen una de les quartes i una de les terces d'alguns castells dels que feim! tal volta la quarta serà la més difícil de trobar per substituir al 5.

Mal dia per treure el carnet...

potti | 08 Juliol, 2004 11:49 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Idò avui per fi, despres d'un mes de pràctiques tenia l'esperat exàmen pràctic. La veritat és que despres de les darreres pràctiques amb el cotxe anava força tranquil a l'exàmen i pensaba que l'aprovaria a la primera. Però tot no podia ser tan garrit i al final 6 fallos lleus (5 sobre el canvi de marxes) han fet que l'exàmen no sortis tan brodat com jo creia! Al final el dimecres que ve l'hauré de tornar a repetir! Una vertadera pena, però bé, suposo que aquest cop l'aprovaré! :)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb