El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Quadrets!

potti | 30 Setembre, 2004 14:49 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest matí, en 'Jander' ens ha mostrat al seu Bloc un enllaç que duia a un joc força curios de Quadrets!

La veritat és que en el moment que l'he vist aquest joquet m'ha encantat i quan he tengut un poc de temps de lleure he començat a jugar. Ara per ara el rècord més alt que he aconseguit son : 14558 punts, que no està gens malament.

 (Segueix)

Els cartells! Què en voleu un?

potti | 30 Setembre, 2004 06:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Fa uns dies xerravem de que ja estava llist el cartell de la diada. Idò avui és quan és repartiran el miler de cartells que hem fet als nostres castellers i a la gent que en vulgui qualque per penjar-ho a qualsevol banda.

Ara espero poder veure Palma aquets dies plens de cartells i que la gent s'adoni i vengui a la Diada. D'altre banda, és una putada això de haver d'anar penjant cartells nosaltres mateixos i llavors veure que hi ha gent que els arrabassa només perquè veu política en ells quan a la gent de la colla quan fa castells només l'hi interesa una cosa, veure com el fruit del nostre treball en equip és veu recompensat amb EL gest d'un al·lot d'uns 9 anys...

I que no és guapo això?

Bé, qui en vulgui de cartells per penjar-los a la seva casa, oficina, despatx, tenda, escola, institut, escoleta o on vulgui només te que posar-se en contacte amb jo!!

Gran actuació a Binissalem i fi de festa!

potti | 27 Setembre, 2004 22:33 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bé, el diumenge passat i com un dels actes de clausura de les festes del Vermar de Binissalem, els Al·lots de Llevant i els Castellers de Mallorca varem realitzar una actuació castellera.

Binissalem, entre els propis castellers, ja te fama de ser un dels pobles on es sol realitzar una de les actuacions més maques que és solen veure a l'illa, ja sia per les dates en les que és celebra (final de temporada), com per la gran acollida de que dona el públic assistent.Això va fer que la gent anés amb forces ganes a aquesta actuació i per tant, varem poder assolir fites força bones per la nostra colla.

 (Segueix)

Pomada i el seu nou disc, a la Xarxa...

potti | 27 Setembre, 2004 09:50 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Un altre grup és suma a repartir la seva música per la xarxa, aquest cop és el grup Pomada. Un duet d'acordió, pandareta i bases pre-grabades que fan 'folk', això si, molt particular.

No és sap ben be el perquè de treure aquest disc d'aquesta manera, uns diuen que és per agrair als seus 'fans', els altres, perquè ho deixen i al Web no trobam res perquè és molt molt auster. A l'entrada, només veim un 'rètol' que hi diu :

CD 2.POM

i quan clicam al damunt, ens surten els noms de les 6 cançons per baixar. Més sencill imposible.

El web en questió és : http://www.pomada.org.

Camisetes de la diada dels Castellers de Mallorca

potti | 26 Setembre, 2004 11:35 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bé, despres d'un parell de dies i de veure les diferentes opcions que és varen entregar de camisetes, al final la junta directiva ja n'ha triada una.

 (Segueix)

El cartell de la diada!

potti | 24 Setembre, 2004 16:22 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bé, poc a poc ja ho anam aconseguit, s'acosta la data (dia 9 d'octubre) i es van acabant feines. Ara per ara ja estan enllestits més de la meitat d'actes del de 9 així com el cartell anunciador!

 (Segueix)

Va de presos!

potti | 23 Setembre, 2004 13:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Continuament sentim la necesitat d'augmentar presons, de millorar les que hi ha i de noves obres. De que falta espai. Pero poques vegades sentim altres tipus de feines que és puguin fer allà dintre. Tenir tancada a una persona per el mal que pot causar a la societat és un càstic cruel, però no fer res per elles és encara pitjor.

Realment m'ha fet content la següent noticia, lletgida a Vilaweb, en la seva edició de Vila de Gràcia (una vila aferrada a BCN que ara la consideren un barri més...)

--------------------

> Inaugurada al carrer Gran una botiga amb productes fets per presos El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) ha inaugurat aquest dimecres una botiga al carrer Gran cantonada amb Betlem que es dedicarà a la venda de productes elaborats per presos en els tallers de què disposen a les presons catalanes. En la primera iniciativa d'aquestes característiques a l'Estat, el conseller de Justícia, Josep Maria Vallès, ha destacat que aquests articles tindran ara una "línia de fabricació pròpia" quan fins ara el CIRE només feia d'intermediari entre els tallers de presos i les empreses que contractaven els seus serveis. El primer article publicitat és l'anomenada Bossa Catalana, una mena de farcell modern

--------------------------------

Mem si hi ha qualcú de per aquí que agafa l'exemple i començam a sentir notícies reals de reinsercions i d'actes que és faci per aquesta deixada comunitat......

ja m'ha arribat el nou grall..

potti | 21 Setembre, 2004 19:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bé, per qui encara no ho tengui massa clar, jo fa poc vaig començar amb això de la xeremia. Ara deu fer un any que me la varen donar. I en aquest temps he anat practicant un poc per aquí, i un poc per allà. Fins el moment, just comprava canyetes per anar sonant i 'molestar' als veins. Però fa poc, vaig decidir comprar-me un nou grall, afinat en DO (el que tenc està en DO#) i quan el vaig demanar al mateix al que vaig comanar la xeremia, va resultar que ja no en feien.

Ostres, la veritat és que hem vaig quedar molt parat, però la solució va ser molt senzilla. El meu luthier de gralles (en Xevi Orriols), resulta que també fa sacs de gemecs, així que just vaig tenir que comanar-ne un a ell.

En un parell de setmanes m'ha fet un grall nou, molt garrit d'aspecte i per el que l'he fet sonar, sona força bé! Ara serà questió de mirar de xerrar amb qualcú que sàpiga un poc més que jo (que no serà difícil) i que m'ajudi a deixar-ho ben afinadet i prepara't per seguir molestant als veïns, aquest cop, en una altre tonalitat... :)

Actuació a Bunyola!

potti | 19 Setembre, 2004 20:37 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui hem actuat a les festes de Bunyola un altre cop! Però aquesta vegada hem pogut anar una micona més enllà del darrer cop i descarregar el primer castell de 7 que veuen a aquella plaça. Però bé, aquí va la crònica de l'actuació :

El primer castell que han realitzat els Castellers de Mallorca ha estat un 3 de 6 per sota que l'han deixat net desprès d'aixecar-lo i que s'ha descarregat no sense alguna sotregada forta. Desprès, han afrontat el que seria el castell més alt de la jornada, un 3 de 7 que ha anat ràpid i sense cap complicació. Seguidament, han realitzat un 5 de 6 on l'únic patiment han estat els dosos de la torre, que s'han ajuntat més del que deurien i com darrer castell han realitzat un 4 de 6 amb l'agulla, amb el tronc molt lleuger i jove. Per acabar l'actuació, un pilar de 5 amb cares noves al tronc.

Que vol dir això? que hem fet una actuació força bona per actuar sols i que la gent de Bunyola ens ha acollit força bé esperant fins el final de l'actuació a marxar i ajudant en algunes pinyes! i això és sempre d'agrair!!

Ara la propera actuació serà el proper diumenge a Binissalem, amb els Al·lots de Llevant. I s'esperen castells més grans, força més grans. I desprès dels Castelles, ballada amb Al- Mayurqa...

les polèmiques i les planes web...

potti | 18 Setembre, 2004 14:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Realment és curios veure com una polèmica a qualque banda fa pujar tant les visites a una plana web. Quan m'ho comentaven, jo pensava que no seria per tant, que tal volta pot augmentar el número de visites un poc (sempre en proporció al tipus de web que és).

Però ara fa poc, a una llista de correu-e sobre música tradicional va sortir una polèmica sobre un concurs de composició, i va sortir per el mig un web que ajudo a mantenir, res de l'altre mon (és molt senzillot), però és l'únic que existeix d'aquest tipus en Català (hi ha un més general en Euskar).

La veritat és que els primers dies de la polèmica, hi va haver un parell de visites més (unes 40 o 50), però suposo que només era per el fruit de la curiositat ( al apareixer el link del web, tu clikes damunt i t'ho mires un poc, ja està. ) La gran sorpresa va apareixer a la setmana, quan, ens varem adonar que en una setmana de la polèmica els visitants diaris s'havien duplicat (o més) , passant d'uns 100 a un poc més de 300.

Una gran sorpresa que és va mantenir durant un parell de dies, despres, la xifra a baixat a uns 200 diaris i és mantè. La veritat és que la polèmica aquesta ja ens ha anat bé. Molt bé! Ara a veure si la quantitat de visitants diaris fa augmentar la participació i per tant, la qualitatd el contingut!

Aps, la plana web en questió és : http://gralla.skamot.com , per els curiosos que hi vulguin entrar.

A un menjador escolar!!!

potti | 17 Setembre, 2004 00:53 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir, tot ben content que estaba jo fent quatre coses quan hem va sonar el telèfon a la una del migdia. Resulta que al menjador on està ma germana necesitaven a qualcú urgent i varen pensar en jo, desprès de més de 10 anys de no anar per aquestes bandes hem foten a tractar amb al·lotets petits!

Valga'm Deu!..

La veritat és que al final m'ho he passat bé i tot! jo pensava que això seria més agobiant (recordaba quan jo tenia la seva edat i el que feia) però tal volta he tengut sort i he acabat amb dos cursos que és comporten força bé! Ara, aquets dies hi haurè d'anar! espero que tot vagi bé...

S'acosta la 6a Diada de la colla Castellers de Mallorca!

potti | 14 Setembre, 2004 23:43 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

I com cada mes d'octubre, la nostra colla (els Castellers de Mallorca) celebren la seva diada. Aquest any, la diada cau dia 9 d'octubre (dissabte) i englobarà diferents actes festius dirigits a tots aquells que és vulguin apropar a veure (i fins i tot, fer) castells.

Mitjançant el bloc anirè informant sobre els diferents actes que hi hauran (perquè jo, ara per ara, pràcticament no en se cap).

El primer acte de tots, és el concurs de disseny de cartells i camisetes per a la 6a diada. Aquest concurs acaba el dijous a l'hora de l'assaig. Així que si qualcú s'anima a fer qualque disseny, serà benvingut!

S'ha acabat la marató de ballades + un petit recital.

potti | 13 Setembre, 2004 13:40 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

I ahir varem acabar amb la marató de ballades. La veritat és que no m'esperaba mai que n'hi hagues tantes de seguides i sobretot, que hi anés a totes. Des de que va arribar na Catalina (una amiga que per ara viu a Irlanda) no hem aturat d'anar de poble en poble a totes les ballades a les que hem pogut.

 (Segueix)

uns dies curiosos...

potti | 08 Setembre, 2004 20:48 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ja fa un parell de dies que tenc els horaris una micona capgirats! vaig amb son als llocs i acabo força cansat. El problema no és un altre que una amiga que viu a Irlanda. Des de que ha arribat na Catalina ens dedicam a anar a les FM dels pobles on hi ha ballades i saraus a fer una micona de festa.

En un parell de dies ja hem anat a Lloret, a Sa Cabaneta, a Maria de la Salud...

Avui tocaba anar a Sant Llorenç, però per culpa de la junta directiva que hem tengut de castells no ho hem pogut fer, aquest divendres, suposo que anirem a Santa Ponça i el dissabte, desprès de l'assaig, a Arta, a la 'mega-ballada'.

Això si, demà assaig de castells, que ja toca! i el divendres, diuen que vendran dues gralleres noves a l'assaig de gralles. Ja veurem, ja veurem. Ara toca sopar.

Ma germana ha aprovat...

potti | 06 Setembre, 2004 19:19 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bé, normalment xerro per aquí de coses meves però aquesta m'ha posat content, i és que ma germana ha aprovat el segon de batxillerat, ara només necesita una micona de sort per aprovar selectivitat (que espero que ho faci!

Ja veurem com li va!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb