El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Més sobre en Partal i la seva venguda a Ciutat

potti | 30 Abril, 2005 12:42 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Fa pocs dies vaig penjar un petit incis sobre el que havia estat la conferencia (o com a mínim el tros que jo vaig veure) d'en Vicent Partal a Palma. Avui, un parell de dies després podem trobar a un parell més de webs comentaris sobre aquesta venguda amb una micona més d'informació

Així doncs, podem trobar més iformació a :
>>Bloc d'en Pere Bueno
>>http://www.totmallorca.net

'Internet, la comunicació del futur?

potti | 28 Abril, 2005 22:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui, gràcies a l'avís que hem vaig trobar al Bloc d'en Benjamí, he asistit (malgrat que només ha estat una estoneta) a la xerrada que du de nom el titol d'aquest article : 'Internet, la comunicació del futur?.

La conferencia era a càrrec de Vicent Partal periodista i director de vilaweb i en tot moment i fins que jo m'he tengut que anar ha estat interesant i molt entretinguda. Duia un dinamisme que enganxava i és notava que és trobaba còmode xerrant al públic asistent. Tan entretinguda era per a mi que he sortit quasi 15 minuts més tard del que m'havia previst i per aquest motiu he fet després tard a totes les coses que havia de fer després. Però ha valgut la pena.

Benjamí V. i Vicent P. a la fundació La Caixa

La xerrada no ha sortit gaire del tema i, a grans pincellades, ha tractat del periodisme i com ha afectat internet a la manera de fer les coses posat exemples prou clars i escenificadors i cercant similituts amb altres revolucions tecnològiques que hem viscut els darrers anys com és l'intercanvi de música per la xarxa.

Mem si hi ha sort i qualque ànima caritativa l'ha gravada o fa un resum força més extens de tot això.

Bestiari

potti | 24 Abril, 2005 17:53 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Divendres passat vaig poder pegar un bot a Manacor per asistir a l'estrena de l'exposició de fotografies Bestiari feta per n'Alex Marin, un amic i casteller dels Al·lots de Llevant.L'exposició consta d'unes 15 fotografies, totes retocades per ordinador.

Si vos fa ganes veurer-la, està fins a principis de Maig a la sala d'exposicións de la Banca March de Manacor

robatori...

potti | 21 Abril, 2005 13:53 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui ha estat un dia molt extrany. Aquest matí quan sa meva germana ha baixat a cercar el mobil que s'havia deixat al cotxe s'ha trobat amb una sorpresa. El cotxe obert i la radio 'desapareguda'. Tot un regal. Lo extrany és que no hagin tocat res més del que havia al cotxe, ni els CDs, ni les ulleres de sol, ni el mobil de ma germana ni qualsevol altres cosa que hi havia allà dedins. Només la radio.

Ara, a banda de comprar una de nova haurem de mirar de reparar la porta. Tota una gracieta anònima.

La Gran Orquesta Republicana

potti | 15 Abril, 2005 10:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir i avui la gran orquesta republicana presentaba i presenta el seu 'Nou Disc' al Casino Royale, a Gomila. L'entrada 10 € anticipada i 12 € en taquilla s'ho paga. A més, com solen fer sempre que presenten un nou disc, amb l'entrada regalaven un CD amb un parell de cançons que hem sembla que era el mateix que varen regalar per la presentació de 'Abrazos' a la Sala Assaig i una camiseta blanca amb el seu logo.

. El concert d'ahir va ser un dels millors que recordi de la Gran Orquesta, un no aturar de totes les seves cançons de sempre amb qualcuna dels darrers treballs i a l'ambient és respiraba aire de festa cosa que el grup va saber transmetrer molt bé! De la primera cançó a la darrera va ser una festa continua i al meu pareer l'única canço que na varen saber posar per animar a la gent va ser la de loco, on va haver una forta pujada de gent a la barra, que era molt cara, i als excusats.

contradiccions, indignació..

potti | 12 Abril, 2005 22:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ara fa uns minuts a Vilaweb he pogut llegir la següent notícia :

---------------------------------------

Zapatero aprova la diferenciació entre català i valencià a les escoles d'idiomes que va proposar Aznar

El govern de Zapatero inclourà el valencià, separat del català, a les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI), una mesura proposada per l'executiu de José M. Aznar. L'executiu socialista ha enviat al Consell Escolar de l'Estat el projecte de Reial Decret pel qual es fixen les llengües que s'impartiran a les escoles i en el text s'hi diferencia català i valencià com dues llengües diferents, amb programes separats. El govern del PSOE no ha escoltat les peticions del PSPV i d'EU-Entesa que no se separés valencià del català, fetes el 5 d'abril passat. La plataforma Estudiants per la Llengua de l'Escola Oficial d'Idiomes de València ha anunciat que portarà als tribunals el reial decret. Per la seva banda, el sindicat d'ensenyament STEPV-IV ha qualificat de 'despropòsit científic' el Reial Decret, el qual 'entra en contradicció oberta amb les titulacions acadèmiques reconegudes pel mateix estat'. El sindicat ha recordat la sentència 75/1997 del Tribunal Constitucional que confirma la unitat de la llengua i ha demanat al ministeri d'Ensenyament que deixi de fer una 'utilització partidista' de la llengua.

----------------------------------------

I bé, no és pot dir gaire cosa més que ja no digui l'article mateix del diari electrònic. Bé, sempre és pot afegir una sola cosa. Que els polítics deixin en pau el que no entenen i ho posin en mans de gent qualificada. Si no, mirau el que pot arribar a pasar amb lo de les patents...

És de fora...

potti | 09 Abril, 2005 12:38 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Continuament he de sofrir el ja tradicional comentari de : 'pero si això és una cosa de fora' quan comento que som casteller i la veritat és que darrerament ja hem toca força els nasos aquest comentari. Malauradament, la gent no acaba de comprendre que a aquesta illa la majoria de coses que ara consideram tradicionals han arribat de fora, han agradat i han arrelat.

Això si, el que no acabo de veure clar és que després d'amollar la bronca anti-catalanista per culpa dels castells trobam que aquesta mateixa persona s'en va a fer el seu curset de sevillanes, ball de saló o qualsevol cosa que, curiosament, no és d'aquí. Aixó si, m'agradaria saber que diria a aquets Indis (de l'india), tal volta els hi diria que el que fan és una cosa importada de Catalunya i que per això no ho haurien de fer???...

castells a l'india..

realment trista la situació...

L'actuació Castellera del Diumenge de l'Angel

potti | 05 Abril, 2005 08:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

El diumenge passat és va dur a terme la ja tradicional actuació castellera del Diumenge de l'Angel, aquest cop sense colla convidada però amb una major afluencia de públic que altres anys.

L'actuació va començar de ma dels Castellers de Mallorca descarregant amb molta solvencia i tranquilitat un 3 de 7. A segona ronda, els ciutadans varen afrontar el 4 de 7 amb l'agulla, que a diferencia d'altres anys encara no havien descarregat cap cop i amb molts nervis sobretot al tronc. El castell és va regirar una micona però sense arribar al punt que semblés que caigues. Per acabar la seva actuació, varen descarregar un 4 de 7 que és va deformar a nivell de quartes quan pasava l'anxaneta. A ronda de pilars, dos pilars de 5 simultanis que aquest any si que varen poder completar a aquesta data.

Per la seva banda, els Al·lots de Llevant varen obrir plaça amb el 4 de 7, castell que han demostrat en aquestes dues darreres actuacions que tenen molt i molt bé. El seu següent castell va ser una sorpresa per a tots, el 4 de 7 amb l'agulla que era un castell que mai havien provat de tirar a aquestes alçades de la temporada i el varen descarregar no sense patir. El castell es va girar i deformar fins al punt de que el 4 pegava cops a l'agulla, un cop baixat el 4, el terç del pilar va demostrar el seu saber fer i varen poder descarregar el pilar de 5 entre sotregades. Com a tercer castell un 3 de 7 i un pilar de 5 per acabar l'actuació.

Ara la propera actuació conjunta a l'illa serà a el Diumenge 8 de maig a campanet i la propera dels Castellers de Mallorca el 23 a Pollença!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb