El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

10 anys dels Al·lots de Llevant

potti | 19 Març, 2006 20:49 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui a Manacor s'ha realitzat l'actuació del Xè Aniversari dels Al·lots de Llevant. A diferència amb el nostre aniversari els Al·lots de Llevant no han duit cap altre colla convidada així que ens hem quedat les dues colles illenques fent castells.

Malgrat nosaltres hem tengut molta menys gent que el diumenge passat les dues colles hem realitzat al final de l'actuació gairebé les mateixes construccions. Hem sortit amb un 3 de 7, un 4 de 7 i una torre de 6. Els Al·lots però, abans de fer el darrer castell han patit una caiguda desafortunada quan provaven el 4 de 6 amb l'agulla. Per acabar, nosaltres hem seguit amb la tònica de fer el pilar de 5 a quasi cada actuació.

tocant la gralla

Després, un vermut per a tots els que hi havia a plaça i cap a casa.

Més fotos aquí i aquí

X Jornades llibertàries

potti | 19 Març, 2006 08:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir a La Factoria de So és va realitzar el concert de les X Jornades llibertàries. Amb els Rock & Press com a cap de cartell i en Joan Miquel Oliver per "animar" un poc tot el trull.

Seguint ' L'horari Mallorquí ' en Joan Miquel i el seu grup varen obrir el concert cap allà les 11 del vespre i a partir d'aquest moment tot va ser festa fins (per mi) a les dues del matí quan va acabar el concert dels Rock & Press acompanyats per molta gent. A partir d'aquest moment sonaven dos PD diferents però tenguent l'aniversari dels Al·lots de Llevant d'aquí un parell d'hores vaig preferir fer una mica de bonda.

Aquestes Jornades llibertàries que han començat amb aquest concert per recaptar fons acabaran diumenge dia 26 després d'una setmana de diverses xerrades i activitats amb un nou concert. Aquest cop, al café Lisboa (c/Sant Magí). També han aprofitat la data del aniversari per estrenar web : http://www.estelnegre.org que malgrat està un poc verda encara podeu trobar, a part del cartell, diferents informació del que estan realitzant en aquests moments.

I seguim d'aniversaris

potti | 16 Març, 2006 17:47 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Si el passat cap de setmana els Castellers de Mallorca celebravem el nostre Xè aniversari, aquest cap de setmana els hi toca als Al·lots de Llevant, la colla de Manacor.

L'actuació, a les 12:30 a la Plaça de la Rectoria contarà amb les dues colles de l'illa (els Al·lots i nosaltres) però no se si podrem tornar a repetir els registres que varem aconseguir aquest cap de setmana ja que, a més que ja ha avisat gent de que faltarà també dependrà de la quantitat de gent que poguem movilitzar un diumenge tan prest.

Això si, si podem repetir-ho serà una bona passa cara la Diada de l'Angel que és farà d'aquí un mes aproximadament.

Això si, aquest aniversari sembla que és celebrarà i el nostre de la setmana passada va sortir bé però pareix que a la Batlesa de palma segons quins aniversaris no acaben d'agradar-li. Així doncs a diferents blocs d'aquest mateix servidor podem trobar més informació sobre la festa d'aniversari de la República : en Grosske, na Joana Maria o els Apostates de Mallorca xerren del tema. Primer fou el cercavila de Sant Sebastià, ara l'aniversari dels republicans, lo proper serà la festa de l'estandart?

Cap de setmana d'aniversari.

potti | 13 Març, 2006 07:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

10 anys donen per a molt i aquest cap de setmana ho varem poder comprovar quan després de l'actuació on varem realitzar el 4 de 7 amb l'agulla, el 5 de 7, el 3 de 7 i 2 pilars de 5 i dos de 4 simultanis ens varem adonar que haviem realitzat la millor actuació del dia. D'acord que les colles grans no actuaven però sempre fa i·lusió poder sentir això quan saps que actuen colles que han acabat fent castells molt més grossos que els teus l'any anteror.

Però no només varen ser castells el que és va veure. El dissabte un assaig conjunt amb els nostres convidats (els Xiquets del Serrallo), el sopar i la festa posterior varen començar dos dies de companyerisme que és varen acabar ahir tard quan els de la camisa blava marxaren de nou cap a Tarragona.

Els actes de la diada de l'aniversari és varen acabar amb una paella multitudinaria on eren convidats també els Al·lots de Llevant (que celebren l'aniversari el diumenge vinent). La festa, per contra, no va ser tant sonada com la del any anterior però això no va pas dificultar que la gent s'ho passes bé.

Més fotos aquí.

10 anys dels Castellers de Mallorca

potti | 11 Març, 2006 00:02 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest cap de setmana els Castellers de Mallorca celebramn el nostre 10è Aniversari amb una actuació a la Plaça de s'Escorxador amb els Al·lots de Llevant, els Xiquets del Serrallo (Tarragona). Sembla mentida però ja fa 10 anys que esteim donant voltes per el Món casteller i la veritat és que poc a poc, i juntament amb els Al·lots de Llevant, ens hem fet el nostre lloc entre tantes colles.

Qui podia pensar quan tot començà que a Mallorca arribariem a veure la torre de 7 descarregada...

Més a Castellers a Mallorca

1era Festa per l'Independència

potti | 01 Març, 2006 19:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir a Santa Maria del camí és va celebrar la 1era Festa per l' Independència per part de Maulets Illes.

La festa fou tot un èxit i amb l¡entrada a 5 € i els Pirats Sound Sistema com a cap de cartell la sala de la Factoria de So a Son Llaut és quedà petita i molta gent no hi va poder entrar.

Els tres primers grups : No president, Es Reboster i Siphosis no els vaig poder veure per aquest motiu (no és podia entrar de la quantitat de gent que hi havia. No va ser fins que començà el concert dels Pirats que la sala és buidà una micona i molta gent que estava fora va poder entrar per fruir del concert que varen oferir aquests 3 (que va estar molt millor que el darrer que varen fer a l'illa ara fa uns dos anys). Per acabar la festa, el DJ dels Pirats va fer ballar fins ben entrat el matí a tots els que ens varem quedar allà.

Personalment, crec que la festa ha anat força i espero que es torni a repetir. Això si, el proper cop a un lloc on càpiga força més gent així tots podrem disfrutar del concert per igual.

Algunes fotos del concert aquí

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb