El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Sàhara oblidat, silenciat (Juli Peretó)

potti | 30 Novembre, 2006 18:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Escrit per Juli Peretó. Publicat avui a Vilaweb.cat a la secció Mail Obert. Val la pena llegir-ho i guardar-lo.

Sàhara oblidat, silenciat

El desànim i el cansament s’estenen pels camps de refugiats saharians. La crisi humanitària s’eternitza i se sent l’impuls cap al conflicte armat. Als territoris ocupats s’agreuja el panorama: la monarquia alauita ignora els acords internacionals i viola sistemàticament els drets humans. I cosa que és encara pitjor, empeny cap a la mort dotzenes de saharians que tracten de fugir mar enllà. El darrer episodi tràgic s’ha produït fa uns pocs dies.

Tot això, és rar de llegir-ho als diaris o de veure-ho a les televisions. Internet i els blocs ens subministren una informació més directa. Però, en tot cas, el llarg i penós conflicte del Sàhara Occidental continua essent el gran tema oblidat de l’opinió pública europea i, cosa més insuportable, dels ciutadans de l’estat espanyol. La frustració constant de l’aplicació dels acords internacionals, sobretot del respecte del dret d’autodeterminació del poble saharià i la celebració d’un referèndum, no és únicament responsabilitat dels governants del règim dictatorial marroquí. La complaença dels estats amb capacitat d’influència (espanyols, francesos o nord-americans, tant se val) només es pot explicar per l’enorme pes dels interessos econòmics en aquella zona estratègica: siga el riquíssim banc de pesca, les abundoses mines de fosfat o les possibilitats raonables de trobar-hi petroli. Si el xantatge energètic fa possible la permissivitat de la Unió Europea amb el règim criminal de Putin, no és estrany que, a la seua manera, Rabat també plante cara al món amb la seua política repugnant.

Alhora la tenalla política estreny el Polisario. És evident que Algèria no té gens d'interès en la reactivació del conflicte armat i sembla ben adaptada a la situació. Mentrestant, l’estat espanyol impedeix que els altres estats reconeguen la República Àrab Sahariana Democràtica o que alguns que ja la reconeixien hi renuncien per tal de debilitar-ne el suport internacional. És un escàndol més que cal afegir a la vergonyant història iniciada el 1975 amb l’humiliant abandó dels saharians. Un escàndol en sintonia amb la tradicional actitud farisaica i aduladora de la monarquia borbònica, del PSOE i dels seus màxims dirigents envers el rei del Marroc. Un escàndol que resta credibilitat al govern espanyol quan afirma que treballa per una solució acceptable per a tothom.

Els darrers informes sobre l’estat dels drets humans als territoris ocupats confirmen i superen les pitjors sospites. La persecució de l’independentisme és cruel i sanguinària, com vam saber per boca de l’heroïna de la intifada, Amainatou Haidar, quan va visitar València. Aquests darrers mesos han augmentat notablement les peticions d’asil polític a les Canàries i s’han ofegat molts dels qui tractaven de passar la mar cercant la llibertat. L’enèsima demanda de l’ONU al govern de Rabat perquè cesse d'infringir les seues pròpies promeses i propose d’una vegada solucions creïbles ens sona a sarcasme. L’embull del Sàhara Occidental no té una eixida immediata i clara perquè el Marroc menysté l’ONU i se sent protegit per les grans potències.

Què ha de passar al Sàhara Occidental i als camps de refugiats de Tindouf perquè els mitjans de comunicació trenquen el silenci còmplice i ens informen del drama d’aqueell poble malaurat? Ens haurien de recordar més sovint que al Sàhara Occidental també hi ha un mur de la vergonya gegantí que recorre el país de dalt a baix, farcit de mines antipersona. Que hi ha milers de persones malvivint a la Hamada, una de les terres més inhòspites del planeta, on l’escassetat d’aliments és palesa i la precarietat de l’atenció sanitària voreja sovint l’infortuni. Que hi ha moltes persones que es juguen la vida cada dia, sofrint tortures i presons infectes, ofegant-se a mar quan tracten de fugir de l’estat de terror instal·lat als territoris ocupats pel Marroc. Que, en fi, hi una altra intifada al nord d’Àfrica des de fa un any i mig, la darrera esperança de la recuperació definitiva de la dignitat i la llibertat del poble saharià, mereixedor de tot el nostre respecte i solidaritat.

Josep Maria Cantimplora a Mallorca

potti | 29 Novembre, 2006 06:24 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui, l'amo del Karaoke reivindicatiu toca al pinzell, gratis, a les 20:30. Més fàcil no ho pot posar.

Arriba l'aPPocalipsi!

potti | 27 Novembre, 2006 21:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Videos que tothom va veure però que al final no existeixen, batles que eren del PP però que s'han desapuntat minuts abans de sortir a tots els mitjans de comunicació, àngels negres, detencions a membres del PP, papes curiosos, rates grogues que tiren llamps pel cul, piscines que son públiques i privades a temporades, reproductors de microsoft que just sortir ja son un fracàs.....

Arriba l'apocalipsi!

[1] aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí i també aquí, i fins i tot al meneame (i segur que em deixo molts llocs més)... a totes bandes xerren del mateix! Quina bona noticia!

[2] i continua.. i continua....

Na Boscana (la bèstia de Mancor) ja campa pel món.

potti | 27 Novembre, 2006 16:50 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest passat divendres els Dimonis de Mancor estrenaren la seva bèstia de Foc: Na Boscana [1]. Tota una obra d'art. "Cap de bou i ales de rapaç, cames i peus de bèstia i garres de corb, animal en posició de defensa o atac, dret, amb les ales esteses" fan que la bèstia tengui, com podeu veure a la fotografia, un aspecte ferotge i infernal.

Na Boscana

I la posada en escena aquest diumenge a la Fira de Mancor tot un encert. Molts nins no gosaven entrar allà dintre.

Felicitats per aquest animaló. Ara a practicar amb ell perquè als següents correfocs sigui encara més espectacular.

[1] Pensava que és deia deesa però na Margalida m'ho ha corregit a un dels comentaris d'un article anterior que passo a posar aquí :

Es diu Boscana, ja que ella la bèstia, dama de dia i bèstia de nit, protegia els pobladors de Son Boscà, lloc de Mancor on hi havia el poblat talaiòtic. En principi si que es va pensar amb el nom que tu dius Deesa, ja que la bèstia vivia a la Devesa, també un turonet de Mancor.

[2] La imatge és meva i extreta del web : http://festimatge.skamot.com

La tamborada d'ahir als diaris

potti | 26 Novembre, 2006 18:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

I així mateix sortim (després de tot el trui d'ahir) a un parell de diaris. Al Balears, en portada. Al Última Hora i al Diario de Mallorca amb noticies més o menys llargues. Aquí va la "copia".

portada del diari de balears

Diari de Balears :

Centenars de persones fan costat als germans Martorell La plaça de Cort s'omplí en favor dels dos tamborers de la Sala expulsats per la seves idees Cort es convertí en un autèntic recital de tambors i percussions. Foto: JAUME MOREY. LAURA MORRAL.Palma. Els Martorell no estan sols. No estan sols, i ahir es va demostrar. Centenars de persones s'aplegaren davant la plaça de Cort per donar mostres de suport als dos tamborers, represaliats i expulsats per Cort per no pertànyer al seu cercle ideològic. Ahir, novament, la ciutadania de Palma alliçonà l'autoritat municipal del PP amb una classe magistral on imperaren valors tan fonamentals com la humanitat, el compromís amb la justícia i la lluita a favor de la llibertat i els drets de les persones. Ho va fer a través de la música, amb els sons dels tambors i percussions. A través de la paraula, amb un manifest de protesta. I a través del cant, el de la Balanguera. Els Martorell conduïren, així, aquesta lluita pel terreny que més els agrada: la cultura popular i la música tradicional. El to poètic ahir casà a la perfecció amb el caire reivindicatiu de la jornada. La resta, la ciutadania, els acompanyà amb força i els digué que aquest camí no el faran sols. Certament, hi eren tots. La Plataforma Salvem la Real, organitzadora de l'acte. Membres de l'OCB, del GOB i personalitats polítiques com Francina Armengol, Aina Rado, Aina Salom, Joan Lladó, Eberhard Groske, Tomeu Carrió, Antoni Esteve i Jaume Sastre, del Lobby per la Independència... entre molts altres. A banda dels ciutadans incondicionals, afins a la causa. Tots menys el PP Tota l'oposició sencera: PSM, EU-EV i PSIB. Tots, menys el PP. Però els Martorell són estimats. Així ho demostrà la veu dels ciutadans traslladada en paraules al manifest: «Qui no ha ballat amb el so de la xeremia d'en Pere, del seu tambor o flaviol o igual amb en Manel amb la seva guitarra? O aquest estiu dins el claustre quan posaren música al poema del pare Joan Francesc March?». Però el PP, això no ho escoltà. Aquesta autoritat no se li acudí passejar per la plaça. Preferí no sentir paraules esglaiadores i «veritats» de fragments pronunciats per Aina Calafat, la portaveu de la plataforma, en un moment en què la plaça emmudí. Paraules com: «Volen una ciutat sense saviesa, sense cultura i que es perdin valors dels avantpassats?», «No es conformen a destruir la terra, sinó també la gent», «No estarem callats, si queda honestedat entre els governants que rectifiquin!», «Seguirem lluitant»... Pere i Manel Martorell es convertiren ahir en un exemple de força, davant situacions tacades per abusos de poder. Una hora de rellotge tocant i un bidó forrat de moqueta que duia en Miquel Bauçà, s'endugué el premi al tambor més original. La jornada conclogué «amb satisfacció» però la lluita prosegueix.

Al Diario de Mallorca :

Tambores y cacerolas ´felicitan´ a Catalina La plataforma Salvem La Real muestra su apoyo a los ´tamborers´ Manel y Pere al ritmo de la percusión RAQUEL GALÁN Qué pena que Catalina no salió al balcón de Cort para ver cómo más de 250 personas la ´felicitaban´ ayer por su santo. Durante alrededor de media hora, la plaza se llenó de ruido o de ritmo, dependiendo de quien tocase los tambores. Manel y Pere Martorell marcaron la pauta, que para eso son expertos en la percusión. Los demás estaban allí para apoyarles y criticar que el Ayuntamiento "no se conforma con destruir la tierra, sino que ahora también a la gente", tal como decía el manifiesto de la plataforma Salvem La Real. Tras la expulsión de los tamborers Manel y Pere de los eventos que el consistorio realiza con los Tamborers de la Sala, la plataforma -a la que ellos pertenecen- se puso en marcha para denunciar que este hecho supone "un acto de prepotencia por parte de Cort que recuerda a tiempos anteriores a la democracia". Y lo hizo del modo más apropiado, con los instrumentos que impiden tocar a los dos tamborers que se han atrevido a denunciar que la construcción de un hospital en Son Espases supondrá la destrucción del entorno de La Real. Sin embargo, no sólo había tambores, sino también muchas cacerolas, platos de metal, garrafas de agua, maracas, un silbato, una pandereta, campanas, claves, un instrumento cubano que Catalina -no la alcaldesa- tocaba sin saber cuál es su nombre e incluso un tambor de la lavadora -"lo he reciclado", explicó Pep Mir- adornado con la figura de un corderito asturiano y cireretes (guindillas). "Las cireretes hacen referencia a la alcaldesa de Palma, Catalina Cirer", tal como detalló María Dolores, que en su tambor llevaba unas cuantas guindillas y hojas de parra. Los espontáneos tamborileros eran entre 250 y 300, según la estimación de los agentes de la Policía Nacional allí apostados por si había incidentes. No obstante, poco más de una decena se esmeró en adornar su tambor para recibir el premio al más original. Como no podía ser de otro modo, ganó Miquel Bauzà. Lo suyo sí que era un gran tambor, fabricado por él mismo. "Te explico cómo lo he hecho en plan bricomanía: cogí un bidón de aceite en la chatarrería y le quitamos la mugre, recortamos una madera gruesa para hacer el fondo y pusimos unas ruedecitas, en la base pusimos un trozo de moqueta y a los lados, unas asas". El bidón-tambor ha sido decorado con una reproducción del décimo de la lotería de Navidad que reparte la plataforma Salvem La Real y que tiene el número de la fecha de la romería de Sant Bernat. Afirma que no le llevó tanto trabajo -"un par de tardes esta semana"- y que no lo hizo por el premio, porque ya lo tiene. Seguro que la mayoría de quienes estaban allí también tienen el obsequio, ya que se trataba de un lote de vestimentas reivindicativas de Salvem La Real. Una frase de Voltaire sirvió para que Aurora reivindicase a su manera lo que piensa. En la parte trasera de su camiseta negra, con letras blancas, se leía: "es peligroso tener razón cuando el gobierno se equivoca". Mientras tanto, casi ajenos a lo que sucedía en la plaza de Cort, bajo sus pies, dos operarios del Ayuntamiento subidos a una grúa se esmeraban en colgar los adornos de Navidad que la alcaldesa, Catalina Cirer, encenderá desde el mismo balcón al que ayer no se asomó. Esa noche la plaza también estará llena, pero no acudirá ninguno de los miembros de la plataforma Salvem La Real.

I per acabar d'adobar-ho tot, ara resulta que no hi ha video (també del Diari de Balears).

Cort nega tenir el vídeo que prova els insults dels dos germans cap a Cirer La batlessa i regidors diuen que visqueren les ofenses en pròpia pell L.M.Palma. La batlessa de Palma, Catalina Cirer, assegurà aquesta setmana que l'Ajuntament no té proves audiovisuals on es vegi els dos tamborers, en Pere i en Manel Martorell, proferint insults contra l'equip de govern municipal del PP. Cirer respongué així, per escrit, mitjançant una carta signada per ella mateixa, la demanda plantejada pel grup municipal del PSM. En aquesta sol·licitud el PSM demanava tenir accés al vídeo o almenys una còpia que il·lustràs l'actitud «provocativa» dels dos germans, expulsats per la institució municipal per participar en actes de protesta convocats per la Plataforma Salvem la Real. Ara ja no hi ha vídeo. Segons el portaveu del PSM, Tomeu Carrió, Cort respongué que l'Ajuntament no tenia cap vídeo sobre els afers de la Real. Carrió explicà que els regidors del PP argumentaren que visqueren en pròpia carn aquests insults. Així ho justificà, almenys, en la comissió del ple que es va fer el passat dijous, el regidor del PP, Rafel Duran, en una compareixença oral, sol·licitada pel portaveu del Grup Municipal Socialista, Antoni Roig. «Dos anys després s'adonen que «algú els insultà», ironitzà el portaveu del PSM. Els regidors del PP durant la compareixença a la comissió, Duran i Rogelio Araújo, manifestaren que a la romeria de Sant Bernat de l'any 2004, ells mateixos foren insultats igual que la batlessa Catalina Cirer. Així, amb aquest argument, ja en tenen suficient per recriminar i represaliar els dos tamborers. La història està agafant un caire cada cop més incoherent. Si hi ha vídeo Cort està mentint, si no n'hi ha ha calumniat i injuriat els dos germans, difonent d'ells una imatge que no està provada. A banda que n'hi hagi o no, de proves, l'«Ajuntament no pot fer justícia pel seu compte usant la tècnica de la teva paraula contra la meva», diu Carrió. Segons el PSM, Cort està mentint i ho sap. A finals d'octubre assegurà l'existència d'aquest vídeo argument que utilitzaren per explicar als Martorell la decisió de no tornar-los a convocar. Per aquest motiu, el proper dia 30 l'oposició, PSM i PSIB, no es quedarà quieta. Tornarà a exigir responsabilitats polítiques i la readmissió dels germans Martorell a la banda dels Tamborers. Els Martorell també hi intervindran. Mentrestant, aquesta història està fent mal als dos germans. «Estam molt tristos», asseguren. Després de quatre anys oferint els seus serveis a la Institució dels Tamborers de la Sala, d'un dia per l'altre deixen d'existir. La lluita no s'atura aquí. Segons els germans, el proper 18 de gener presentaran una denúncia contra la «injustícia» de Cort. Hi ha danys ètics a reparar

[1] La foto és escanada/fotografiada de la portada del Diari de Balears

Cort fa Putrum putrum. Tamborada a Cort.

potti | 25 Novembre, 2006 18:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui a Cort han tornat a sonar tambors. La 'tamborada' convocada per els germans Martorell i seguida per un parell de plataformes al final ha estat tot un èxit. Molta gent, bon ambient i cap insult (fins que torni a apareixer un video que demostri el contrari).

tamborada

tamborada

També han passat conegudes cares polítiques (cap del PP) i gent arrelada a la Cultura Popular tant de ciutat com de l'illa. Això si, de Tamborers de la Sala 'actius' només un. Els altres ni s'han ensumat. Una vertadera pena.

Més fotos, aquí.

Per cert, ja hi ha altres blogs on han xerrat d'això. En Pep Torró (on hi ha un parell de fotos més tant d'aquest acte com del que s'ha fet més tard contra la violència de Genere) i el blog de l'Ateneu Estel Negre han anat força més ràpid que jo en publicar coses.

La tamborinada a Cort.

potti | 24 Novembre, 2006 22:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Dissabte 25 (avui o demà, segons com és miri) a les 11 del matí s'ha convocat una tamborinada a Cort per protesar contra un dels darrers espectacles del nostre estimat ajuntament.

La veritat és que s'ha va muntat un bon merder i molta gent s'ha queixat i entre aquesta gent podem trobar conegudes cares polítiques als seus respectius Blogs[1]. Ens els trobarem demà queixant-se a Cort? Trobarem altres Tamborers de la Sala protestant per aquest despropòsit? callaran? pfff...

Au, ens veim a les 11!

[1] En Grosske i en Toni Roig (aquí, aquí i aquí) son dos que escriuen a "aquesta casa"

Gloses i censura

potti | 24 Novembre, 2006 21:24 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Vist avui al Diario de Mallorca.

Serra advirtió a los editores que si salía el ´glosat´ peligraba la subvención El presidente de s´Institut se negó ayer a explicar la mutilación del libro que financió

C. V. PONS/M. FERRER. STA. MARIA.

Los organizadores del II certamen de gloses y editores del libro que ha sido censurado por s´Institut, la asociación de Jubilados y Pensionistas de Santa Maria en colaboración con el Club d´Amics de la Glosa, optaron por mutilar el glosat de Miquel Cabot, muy crítico con el PP, por temor a perder la ayuda económica de esta entidad ligada al Consell de Mallorca.

Aunque entre los patrocinadores también figuran Vicente Grande, Sa Nostra, La Caixa o el Ayuntamiento, este diario ha sabido por fuentes cercanas a la organización que s´Institut aportó la mayor parte para la edición de los mil ejemplares, 4.000 euros. "Antes de salir el libro el presidente de s´Institut, Antoni Serra, advirtió que si no se quitaba este glosat peligraba la subvención", aseguran dichas fuentes. El autor fue informado entonces de ello y accedió a la censura, como él mismo ha explicado, "porque las órdenes venían de arriba y no quería perjudicar pecuniariamente" a sus compañeros.

Por su parte, este periódico intentó ayer conocer la versión de Serra sobre lo ocurrido. Fue en vano, pues éste declinó por medio de una portavoz hacer declaración alguna -"el presidente no tiene comentarios al respecto, después de haber salido la noticia no tiene ningún sentido"-, dijo ésta.

Para el portavoz del PSM en el Consell, Antoni Alorda, esta censura es "una prueba más del doble sectarismo que practican en el Consell de Mallorca UM y el PP, unos en la institución en general y los otros en s´Institut". Alorda denunció la "persecución" que hace el PP "a todos aquellos que no son de su cuerda y no piensan como ellos", y enfatizó que "lo más grave es que usa el dinero público para marcar la tendencia a los ciudadanos".

Alorda anunció también que su grupo exigirá una comparecencia de Serra "para que dé la cara y explique quién es el censor físico en este caso".

Como publicó ayer este diario,

en el libro se han dejado sólo dos de las diez gloses

que Miquel Cabot presentó en la versión original a concurso. La composición es un alegato del catalán y una dura crítica a la política lingüística del Govern y de IB3. La polémica ha estallado ahora tras publicar el autor en la revista local Coanegra la totalidad de las estrofas.

"Criticar al poder establecido ha sido históricamente una de las principales funciones de los glosadors en Mallorca, es muy grave que s´Institut censure con cargo al erario público", señala Alorda

.

Trist eh? Poc a poc i a la seva manera és van carregant coses de la nostra cultura. Tal volta lo proper serà deixar de donar subvencions a les fàbriques de Sobrassades perquè el color emprat no és l'adient...

Dia de la Bèstia. Correfoc a Mancor. (Fira de l'Esclatassang)

potti | 24 Novembre, 2006 15:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Amb la Fira de l'Esclatassang, tal com l'any passat, arriba el correfoc. Enguany, a títol personal, amb tres alicients:

bou

  1. Tornar a veure els Dimonis de Mancor i llevar-me el regust amarg que em va quedar de l'any passat. Correfoc que, ja sigui per una cosa o una altre no va acabar de sortir gaire bé.
  2. Coneixer els Dimonis d'Eivissa (de l'Associació Vuit d'Agost). Mai els he pogut veure i serà un bon moment per veure els dimonis de l'illa veïna.
  3. Veure i assistir al bateig de la nova bèstia de foc que presentaran : "La Deesa"?[1]. Un animaló més a afegir a tots els que hi ha a l'illa. Segons els diaris, de quasi 3 metres d'alt i d'ample, 40kg de pes, i que escup foc...

A les 10:30 del vespre podrem veure tot això i un poc més. Suposo que l'espectacle serà força diferent al de l'any passat i el fet de comptar amb la colla d'Eivissa per aquí farà que no sigui tan teatral com el que varen oferir l'any passat.

Per acabar el vespre, els Grollers de la Factoria de So, Syphosis i Oprimits posaran una mica de música i festa.

[1] Hi ha l'interrogant perquè no tenc clar quin nom té i em sembla haver sentit aquest.
[2] Més sobre la bèstia al web de l'associació Arrels de la Vall
[3] El dibuix és del web de l'associació Arrels de la Vall.
[4] Gràcies als Mancorins que m'han convidat per tornar a venir a Mancor a veure l'espectacle.

Sant Sebastià 2007

potti | 23 Novembre, 2006 17:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

L'any passat el cartell , el tros de llonganissa amb escuradents clavats, que en un principi representava a Sant Sebastià d'una manera innocent i innovadora va resultar convertir-se en una metàfora del que faria l'ajuntament que tenim amb alguns dels actes cultural: torturar-los (mitjançant en Pep IME (una estrella amb moltes puntes) i els Simpsons (puntes de fletxa Made in Amèrica) com feren fa molts anys les fletxes dels soldats Mauritans manades per els Romans. Per sort la gent es mogué i així com van poder 'guariren' el mal que havia fet la nostra estimada Sala a aquests actes populars, com va fer Santa Irene amb el Sant en qüestió.

No hauríem d'oblidar, però, que per tornar a predicar l'evangeli al Sant Sebastià el varen matar a cops de maça. És a dir: que per seguir pensant diferent a ells el varen fotre fora, com ha fet l'ajuntament amb els dos Tamborers, d'aquest món. Curiosament l'ajuntament compta entre les seves files a uns magnífics macers que espero que no els empri per matxucar fins a la mort el que bonament varem 'salvar' l'any passat dels Simpsons i d'en Pep IME.

I si tot això va sortir del cartell de l'any passat, un tros de llonganissa amb escuradents clavats, el d'enguany [1], uns pebres coents, què simbolitzaran? El vermell que se'ns posaran les nostres galtes ja sigui de vergonya i de ràbia al veure les festes d'enguany? o ens sorprendran i el vermell que s'ens pujarà serà d'eufòria?

Brr, ja fa por fer el canvi d'any.

[1] El cartell el podeu trobar en PDF aquí.

Cap de setmana d'infart.

potti | 22 Novembre, 2006 02:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Coses a fer un cap de setmana :

Estrena de l'exposició de fotos d'en Rif sobre Tindouf al Casal Balaguer, aniversari de na Bel, concert de Música Nostra a sa Llotja, "xerrades varies", assaig previ a la diada dels Minyons de Terrassa, concert de Maitips, vigilia dels Minyons de Terrassa, el Salvem la Real Rock, la diada dels Minyons de Terrassa, estada dels "castellers" indis pel principat, trobada de xeremiers a Sa Pobla, fira de Caimari, "xeremiers escocesos", concert de la Carrau, etc...

i després diuen que si estàs ben organitzat és pot fer tot.

Segueix el cicle de Musica tradicional : Myotragus.

potti | 11 Novembre, 2006 09:48 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ahir, dedins del cicle de Música tradicional que ens ofereix la Factoria de So de Santa Maria va sonar Myotragus, no gaire habitual a les ballades. Myotragus Com sempre, ens oferiren un repertori divertit i ràpid (que no curt) i prou diferent del que normalment és sent a plaça i s'els va veure que realment disfruten del que fan. Una llàstima que no sonin més. [1] La foto està treta de http://festimatge.skamot.com i és feta meva.

Als Castellers de Mallorca ens ha sortit una nova junta!

potti | 06 Novembre, 2006 21:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Després de molts d'anys d'arrossegar la mateixa just fa unes hores s'ha decidit canviar. Com tot a aquesta vida caldrà esperar per veure com funciona. :)

Cap actuació més a l'illa fins l'any que ve.

potti | 05 Novembre, 2006 18:50 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui, amb l'actuació a Inca, hem acabat l'any casteller a Mallorca. Un any marcat per la represa de nivell dels al·lots i la baixada nostra que ens deixa ara mateix amb el mateix sostre casteller : el 3 de 7 per sota. Ara caldrà esperar fins a Sant Sebastià per tornar a veure camises granes a les festes.

Això si, deixam d'actuar però no de funcionar. Demà toca tria de president i cap a cap d'any el sopar de nadal.

anys i anys, per molts d'anys, a la una per molts d'anys...

potti | 05 Novembre, 2006 07:48 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ja fa un any de la desmuntada peça a peça.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb