El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Què volen aquesta gent? A la UIB també?

potti | 08 Desembre, 2006 11:15 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

El PP perd els papers i les associacions afins sembla que també. També? Avui és pot llegir als diaris que els de Consell d'Estudiants han tret fora a la CEPC de la seva seu per "no tenir el carnet necessari".

Està bé aixó.

Al Balears podem trobar coses com :

«Una comissió permanent del Consell gestiona el funcionament de les delegacions dels estudiants i hem de vetlar perquè es compleixi el reglament», afirmà. En canvi, tot seguit afegí que la Junta es repensarà si concedeix els permisos al SEPC, els membres del qual relaciona amb ideologies properes a la banda terrorista.
Però casualment i, segons el portaveu, el SEPC havia engegat aquests dies una campanya, veritable rerefons de la qüestió, per demanar la dimissió del president actual del Consell d'Estudiants de la Universitat, Joan Enseñat, el mateix que fou nomenat a dit pel PP com a subdirector de l'Hospital d'Inca.

cartell sepc

En canvi, Morales negà que el gest de desallotjar els membres del SEPC de la seu i precintar l'entrada d'aquesta delegació, on el sindicat té un despatx per realitzar-hi la seva tasca diària, tingués relació amb la campanya d'«incompatibilitat de càrrecs» que duen a terme els «nacionalistes». Un concepte, el de nacionalisme, que per Morales és entès com a «proetarra».

[1] Web del SEPC
[2] El cartell és tret del web anterior.
[3] Els "talls" son del Balears
[4] Al Diario de Mallorca també hi surt.

va de ponts!

potti | 08 Desembre, 2006 08:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Al Diario de Mallorca avui és pot llegir :

(només hi ha un parell de fragments de la noticia. La resta son aquí)

El puente musulmán hallado con las obras de Antoni Maura será restituido

El puente musulmán hallado con la construcción del aparcamiento subterráneo de Antoni Maura será restituido. Las catas arqueológicas que Cort fue obligado a realizar y la colocación de la parte del puente encontrada -de los siglos X y XI- en su ubicación originaria costarán más de un millón de euros, como indicó ayer el presidente de la SMAP (Sociedad Municipal de Aparcamientos de Palma), Álvaro Gijón.

Gijón explicó que la actuación que llevarán a cabo para restituir la parte del puente encontrada -uno de los estribos- será similar a la que hicieron en el estacionamiento de Vía Roma, en el que se puede observar una parte de la muralla renacentista. Sin embargo, como no está todo el puente -suponen que el otro estribo está debajo de las edificaciones-, "seguramente se instalará un vídeo explicativo sobre que en ese lugar había un puente", porque por ahí discurría antiguamente sa Riera.

La mayor parte de las piezas -extraídas una por una y guardadas en el Museo de Mallorca- serán repuestas, aunque una zona tendrá que ser "reconstruida", debido a que se fue eliminando para instalar los servicios de la ciudad, tal como detalló el concejal.

La intervención arqueológica comenzó en febrero de 2004 y, al salir a la luz numerosos elementos de interés y el puente de la época de Madina Mayurqa, se produjo una gran polémica sobre si las obras debían continuar.

Por este motivo, el consistorio decidió conservar los restos. "Se instalará una vidriera y la piedra tendrá un tratamiento especial para que no sufra corrosión" debido al trasiego de vehículos.

Es a dir :

  • El tornaran a posar al "seu lloc" com "fan" amb el Pont d'es Tren.
  • Costarà encara més diners que curiosament pagarem tots els ciutadans perquè la zona on era va ser destruïda i ara l'hauran de reconstruïr..
  • Presuposen que la resta del pont (que segons sembla ha resultat ser força important perquè al final el tornen a muntar) és per allà i no s'han molestat a cercar-ho.
  • Han extret les peces UNA A UNA. Curiosament, jo conec un altre pont que també el varen desmuntar peça a peça...

Això no pot acabar mai bé.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb