El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Una abraçada

potti | 14 Desembre, 2006 21:18 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Dimonis de Mancor

I no és precisament un Teletubbie.

[1] La foto, de Festimatge. Com no. Treta al correfoc de Mancor.

n'Horrac al Diario de Mallorca

potti | 14 Desembre, 2006 10:49 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Si fa uns dies sortia l'adjudicació de l'Escola Municipal de xeremies i flabiol, al Diario de Mallorca, ara toca el torn a un dels constructors, i dels bons, d'instruments tradicionals de l'illa, n'Horrac. Un bon reportatge al que només li falta posar el número de telèfon del Luthier al final. Més d'un pagaria per aquesta publicitat.

La noticia : aquí

Com a curiositat :

Apenas puede dar salida a las demandas. "La afición por la música popular se halla en un buen momento. Basta ver las plazas llenas de gente y las personas -grandes y pequeños- que aprenden a tocar el tambor, un flabiol, las xeremies. En Montuïri, la cuna de mis padres, se ha formado una colla de quince personas y ya han actuado en las fiestas del pueblo y varias veces en Lluc y en Menorca. Empezaron hace cinco años. Hay niños de corta edad que tocan el flabiol y el tambor de maravilla."

Personalment, crec que el boom aquest que hi va haver fa uns anys s'ha aturat una mica. Si amb "bon moment" vol dir estable ho trobo bé. Però de "bon moment" de creixement crec que és una mica agossarat. És necessita qualque cosa que faci moure un poc més aquest món (i no vull dir bandes ni res de semblant)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb