El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Sopar de nadal dels Castellers de Mallorca

potti | 16 Desembre, 2006 17:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Un parell d'hores només falten perquè comenci el sopar de nadal de la colla. Enguany, com l'any passat, al Joan Maria Thomàs. Enguany, però, te la particularitat de ser el sopar de nadal del Xè aniversari de la colla.

Aquests dies que hi ha menjar son els dies on la colla demostra tot el seu esplendor. Gent que fa mesos que no ve a un assaig per les "raons X" (normalment horaris o qualque altre excusa) que siguin apareix, s'atipen, s'engaten, fan un poc de festa amb la gent i tan amics. Lo curiós de tot això és que normalment aquests dies (avui dissabte) coincideix amb dia i hora d'assaig. Avui, però, és un sopar de nadal un poc especial. Avui s'ha recordat a tots els castellers/es que no venen des de fa molt temps que tenen el sopar de nadal de la colla i que estan convidats (cosa que no només s'hauria de fer a nadal (això ho deixarem per un altre dia).

Curiosament, m'ha arribat a les meves oïdes, que un (o varis) castellers de 'renom' a la colla s'han queixat per aquest motiu. Que ells no tenen perquè 'suar' el sopar dels altres. I per afegir més curiositat a aquest afer cal dir que son els mateixos que deien que tothom es casteller malgrat faci temps que no passen per la colla. Tal volta hauríem de recordar que és el Sopar de la Colla Castellera Castellers de Mallorca. Ergo, si tots els que han passat per la colla son castellers, malgrat faci temps que no venen poden participar del sopar, no? O m'he botat qualque passa?

Això si que es fer colla!

Invasió al Camp Redó, els pares noels.

potti | 16 Desembre, 2006 12:40 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Na Munar anava equivocada en regalar les banderoles aquelles que va donar per el 12 de Setembre (la falsa diada). Si hagués donat "pares noels" amb la banderola com a capa segurament hauria tengut molta més repercussió popular. Donant una volta pel barri ens trobam un bon grapat i lo fotut és que la gent està orgullosa d'ells.

invasió!

Aquest però, fou el primer que es veié pel barri.

primer para noel

Sort que hi ha encara gent que penja coses amb seny...

salvem mallorca

La resta, aquí

[1] Totes son tretes d'una volta aquest matí.
[2] En Pep Torró va fer una cosa semblant no fa gaires dies.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb