El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Cassolada banyada i contra-cassolada!

potti | 23 Desembre, 2006 14:34 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

200 persones, 8 policies, molts periodistes, qualque polític, un alemany amb un cartell, pluja, xeremies, bon ambient i renou, molt renou. Cap incident, tot ben tranquil, ningú a la balconada. I mentrestant, a no gaire distància, la manifestació alternativa.

cassolada contra la corrupció

[1] Qualcú sap el que posa el cartell de l'alemany?

[2] En Pep Torro també té un parell de fotos.
[3] Tambè hi comença a haver blogs que expliquen tot això...

Ens quedam sense Engrescat...

potti | 23 Desembre, 2006 14:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Per pluja, ens quedam sense engrescat. Així que aquest horabaixa ni correfoc, ni concert, ni res de res. Tots a casa a estudiar!

a les 12, cassolada!

potti | 23 Desembre, 2006 09:30 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

DIGUEM PROU A LA CORRUPCIÓ!! CONCENTRACIÓ-CACEROLADA CASSOLADA DISSABTE, 23 DE DESEMBRE DAVANT DEL CONSOLAT DE LA MAR, 12H.

Ja n'hi ha prou!! Un grup de persones vinculades a diferents col.lectius entenem que el poble de Mallorca ha d'expresar el seu rebuig pel cáncer de la corrupció que s'estén per tota l'illa i pel trist espectacle d'uns governants que es neguen a assumir les seves responsabilitats. Ens sentim avergonyits i escandalitzats davant l'obscena exhibició de falsetats i manca d'escrúpols. Ens prenen per beneits. Perquè sabem que el problema de la corrupció urbanística és també el de la manca d'habitatge i de recursos per a les vertaderes mancances socials. Perquè no hi ha poble que es mereixi un càstig com aquest.

Vos convidem a una concentració-CACEROLADA CASSOLADA pacífica i oberta a tothom. No és moment d'estar callat. Expresem el nostre rebuig. Fes-te una pancarta personal amb una cartolina i acudeix a la convocatòria amb objectes per fer renou. Que el teu silenci no et faci còmplice.

Em sembla que on ho vaig veure primer va ser al blog del Ateneu Libertari. La cosa és passar-ho. En una horeta i mitja ens veim allà. Fins ara!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb