El Blog d'en Potti

De plaša en plaša, de festa en festa.

SibilĚla rica... (o mediÓtica)

potti | 25 Desembre, 2006 13:40 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

La Seu, engalanada, plena a vessar. Cap banc lliure. Molts mudats, vestits per a l'ocasiˇ. L'exterior ple de venedors ambulants amb capells vermells i blancs. CÓmeres de televisiˇ passant per damunt dels caps de la gent i, en molts casos, dificultant la visiˇ de l'alĚlota que cantava la sibilĚla. Acaba el cant, tothom callat. La cantant s'amaga. Molta gent parteix.

Tradiciˇ o espectacle de masses?.

cant de la sibilĚla a la Seu

La Seu

[1] Les fotografies son tretes meves i estan penjades a http://festimatge.skamot.com

Caos a casa!

potti | 25 Desembre, 2006 04:39 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Quasi les 6 del matÝ. Arribo a casa. Caos a la cuina. Les moixes s'han fet amb Ús control. Al terra xampinyons, ceba, un tros de carn, una dent d'all, brou... i l'olla. Si no pago l'impost revolucionari no em deixaran arribar a l'aixeta per beure un tassˇ d'aigua.

- Miau, marramiau - repeteixen.

Jo tenc por. Elles gana.

moixa ska

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb