El Blog d'en Potti

De plaša en plaša, de festa en festa.

Ja s'acosta el 30D

potti | 28 Desembre, 2006 14:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Torna el 30D i torna el sarau. A partir de les 18:00h Manifestaciˇ que sortirÓ des del born. DesprÚs concert amb Al-mayurqa (a ballar), Betagarri i oprimits. Entre mig l'ofrena floral davant l'estatua de "Jaume I" enguany amb : policia, policia, policia, tamborers, policia, banderes amb castellets, policia, policia, policia, banderes sense castellets, policia, policia, policia, polÝtics, policia, policia, policia, policia, alguna instituciˇ/grup social, policia i policia.

No descartam, per˛, la presŔncia de qualque tipus de forša de seguretat vetllant l'acte.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb