El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Jo (també) la celebro, i vos?. 31D Diada de Mallorca.

potti | 29 Desembre, 2006 15:30 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

El 30 la manifestació seguida per l'ofrena, concerts i altres actes per celebrar-ho. El 31 l'acte oficial fet quasi per obligació i sense ganes. L'únic moment que podem veure a tots els polítics fent el paripé davant un símbol que ens fa recordar d'on venim. Per aquest motiu molts volen deixar relegat aquest acte a una cosa purament institucional i sense cap tipus de força. Mentrestant, comencen a circular les primeres campanyes per Internet.

Amb un comentari deixat a un article anterior diuen de penjar la senyera al balcó, al més pur estil de la Diada de Mallorca Qualque Cosa que diuen celebrar el 12 de Setembre. En Bibiloni per la seva part demana penjar la senyera als blogs i llocs web de Mallorca per una banda i per l'altre ens fa un excel·lent article sobre la celebració del 31D.

31D Diada de Mallorca

Au idò! Ja queda menys!

[1] La senyera està copiada del Blog d'en Bibiloni.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb