El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

L'aniversari dels Al·lots de Llevant.

potti | 29 Març, 2007 19:21 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest passat diumenge els Al·lots de Llevant celebraren el seu aniversari. 11 anys ja. De l'actuació, només se els detalls. Per part dels Al·lots : 3 i 4 de 7, 2 de 6 i 2 pilars de 4 simultanis. Per part dels ciutadans : 3d7, intent desmuntat de 4 de 7, 4 de 6 amb l'agulla, 3 de 6 per sota i pilar de 5 per acabar. Els Al·lots van fent el seu camí ascendent. Nosaltres, per la nostra banda, no se cap on anam. Sort que d'aquí poc es l'Àngel i suposo que arribarem a fer tres castells de 7 a la mateixa actuació.

Com a cosa curiosa, per primer cop, des de fa molts d'anys, els de Ciutat es presentaren fora gralles a una actuació.

LLIMAC o Linuxers Lliures Illencs de Mallorca i Altres Contrades.

potti | 27 Març, 2007 21:52 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Sembla que qualque cosa més a part de Bulma es mou dintre del món del programari lliure d'aquestes contrades.

Linuxers Lliures Illencs de Mallorca i Altres Contrades.

Dimarts, a la UIB, Frit de camell.

potti | 23 Març, 2007 21:38 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Frit de Camell

Un breu repàs dels fets que han deixat al poble Sahrauí on està. Amb la presencia de sua Majestat, de ex-dirigents del PSOE i altres famosos.

Castells a Sant Josep de sa Talaia

potti | 22 Març, 2007 22:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Dia 18 i dia 19 els Castellers de Mallorca voltarem fins l'illa veïna per actuar a Sant Josep de la Talaia, un petit poble eivissenc. Fórem prop de 140 persones, un bon volum de gent, que varem desaprofitar. El resultat del viatge, un sol castell de 7 i varis castells de 6.

El dia 18, diumenge, l'actuació fou s'horabaixa. Després d'un viatge tranquil, una volteta per l'illa i una bona migdiada ens disposarem a fer castells. Dos pilars de 4 per començar. Seguit, una torre de 6 i, sense avisar, el primer castell de 7 desmuntat. Tot el castell dalt i l'acotxadora és va fer enrere. Canvi d'acotxadora (plop) i completam el castell sense evitar aquell característic moviment que es ve donant darrerament en les nostres construccions de 7. 3 de 6 per sota i 5 de 6 foren els altres dos castells que plantàrem i descarregarem sense problema (i el per sota sense assajar-ho!). Per acabar un pilar de 5 i a recollir faixes que ja feia fosc. Just callar-se les gralles fruirem de Música Nostra. Pocs balladors i molta gent mirant.

I després de sopar, ja ben entrat el vespre, una festa per recordar.

Dilluns al matí, amb alguna que altre ressaca que altra varem tornar a Sant Josep per fer la segona actuació, amb l'ofici pel mig. Primer, un pilar de 4 caminat dintre de l'església. Després, amb tots els Sants i tots els polítics ben engalanats al carrer dos pilars de 4 a la passada de Sant Josep. Aturada per veure ballar els eivissencs i tornam a actuar. Aquest cop, l'actuació encara més magre que l'anterior. 2 pilars de 4, 4 de 6 amb l'agulla, 3 de 6 per sota, 3 de 6 i un pilar de 5. Una actuació no gaire agradable: lenta i "mogudeta" , tal volta presagi de com seria la tornada amb el vaixell on molts si que pogueren fer una bona actuació prop del escusat omplint bosses i bosses amb vòmits variat.

Castellers de Mallorca : 2 pilars de 4, 2 de 6, intent desmuntat de 3 de 7, 3 de 7, 3 de 6 per sota, 5 de 6, pilar de 5 + pilar de 4 caminat i 4 pilars de 4, 4 de 6 amb l'agulla, 3 de 6 per sota, 3 de 6, pilar de 5.

Eivissa (I)

potti | 21 Març, 2007 21:56 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

No més ciment (eivissa)

A una platja d'Eivissa qualsevol.

Salvem Mallorca, 17M, un parell de videos.

potti | 20 Març, 2007 15:33 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Epa, un parell de videos de la manifestació.

Concert d'en Miquel Gil a Muro (Mallorca)

potti | 19 Març, 2007 10:30 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Puntual, proper, carismàtic, agradable. El concert d'en Miquel Gil que va donar dissabte vespre passat em va superar totes les espectatives. Jo l'esperava sol a l'escenari, amb la seva pandereta o la seva guitarra, i la primera sorpresa ha estat veurer-lo amb els altres dos músics. Els tres fruint del que feien. Feia temps que no veia somriure tant uns músics damunt d'un escenari.

Miquel Gil a Muro, Mallorca

Un concert d'aquests per recordar i amb qualcuna que altre nota curiosa com les continues ficades de pota d'en Miquel Gil a l'hora de presentar les cançons o, el no sempre curiós, gruppie que ha aparegut just començar a aplaudir al final del concert per que en Miquel Gil i els altres components fotessin la firma sobre la portada del seu disc.

[*] Les fotos son fetes meves amb una Fuji S2 pro i objectius variats.

Castellers de Mallorca a l'illa del costat.

potti | 18 Març, 2007 15:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest cap de setmana ens toca actuar a l'illa del costat. Avui diumenge i demà dilluns farem diverses actuacions per pobles d'Eivissa centrant-nos en la festivitat de Sant Josep de la Talaia. Mem si sabem aprofitar les 140 persones que hem aconseguit moure.

Prou! un gran èxit, una gran manifestació.

potti | 18 Març, 2007 00:50 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Molta gent, moltíssima. I tots al carrer per dir PROU a aquesta manera de tractar la nostra terra. Els carrers del recorregut plens de gom a gom. Una lectura del manifest prou ràpida i amena, uns Grollers que segurament mai havien sonat per tanta gent. En definitiva, una festa. L'únic que molestava a la vista eren les banderes de diverses formacions polítiques per allà al mig.

PROU! Salvem Mallorca!

Un parell de fotos, fetes un poc d'aquella manera, aquí.

dissabte mogudet.

potti | 17 Març, 2007 13:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

No només de manifestacions es viu aquest dissabte. Avui, dintre del cicle Arrels que es fa a muro, actua el polifacètic Miquel Gil.. Serà al teatre de Muro a les 22:00h.

Avui, una vegada més, salvem Mallorca!

potti | 17 Març, 2007 01:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Salvem Mallorca

Avui, manifestació, però quasi que la manifestació ja ha començat a Internet.

Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! Prou! i els que segur m'oblido.

La Mallorca que estimam (II)

potti | 16 Març, 2007 20:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

La Mallorca que estimam

I demà, i tots els dies, toca dir prou!. A les 18:00h a la Plaça del Rei Jaume I.

La Mallorca que estimam (I)

potti | 15 Març, 2007 22:43 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

la mallorca que estimam

Recordau, dia 17, horabaixa, tots al carrer! Qui estima Mallorca no la destrueix!

i un altre video més!

potti | 14 Març, 2007 20:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Un altre video de la 'haka' amb un poc més de qualitat em sembla. Aquest cop gravat per en Binari i penjat meu.

Poca feina...

Una touch amb folre i manilles. L'anunci amb els Castellers de Mallorca.

potti | 13 Març, 2007 06:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Dissabte passat, a la vigília del nostre aniversari, varem tenir l'oportunitat de participar en un anunci ben curiós. Tots vestits de jugadors de rugbi varem muntar una 'touche' de proporcions descomunals, amb folre i manilles talment, per publicitar no-se-què alemany que segurament no es veurà a les nostres illes

castellers de mallorca anunci de rugbi touche

Com sempre passa a tot això de la publicitat, qualque trampa hi havia. Per aguantar les llargues sessions fotogràfiques ens ajudarem d'una plataforma per no deixar la pell allà mateix. Al final varen resultar unes 4 hores de sessió fotogràfica amenitzades per cerveses vàries i un partit de futbol infantil del Alqueriense.

Al final, com no podia ser d'una altra manera, varem fer la 'haka' que tan be ens va anar fa uns anys a la diada o a Barcelona. Un vídeo en va deixar constància.

[*] Un parell més de fotos aquí
[**] Gràcies Sergi pel video.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb