El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

A Terrassa hem carregat el pilar de 4 per sota!!!!!!!!!

potti | 19 Novembre, 2007 17:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Si qualque cosa varem poder demostrar a Terrassa és que som una colla de nerviosos, novençans a l'hora d'afrontar segons quins castells i de gent a la que li agrada la festa malgrat les coses vagin maldades. El pilar, que durant les darreres setmanes havia donat a la colla alegria i joia, a mesura que s'apropava l'hora de provar-lo anava convertint tota aquesta alegria en nervis que la gent no va poder aguantar.

El 4 de 7 amb l'agulla amb el que varem obrir plaça ens ho va demostrar. Des del principi va ser massa emocionant. Moviment i crits varen ser la marca de la casa del castell. A segona ronda va tocar el torn al 3 de 7 aixecat per sota. Un altre castell que, malgrat no va ser tan patit com el 4 de 7 amb l'agulla, no va deixar indiferent a ningú. Amb la tercera ronda va arribar el torn del pilar de 6 per sota. Només va arribar a pilar de 4. Quan és feia la primera aixecada[1] que el convertia en el pilar de 5 el pilar va cedir i amb ell totes les esperances de la colla. El tornàrem a repetir i el resultat va ser el mateix. El pilar no va arribar ni on l'haviem fet arribar al pitjor assaig. De totes maneres el que conta és el que feim a plaça i no a assaig i és va demostrar que qualque cosa no havíem fet del tot bé. Per acabar, tres pilars de 4 simultanis i a fruir de la festa que havien muntat els Minyons.

Personalment, i entre moltes altres coses, crec que hem pecat de novençans. Novençans per no saber controlar els nervis. Novençans perquè no hem sabut defensar ni el primer problema. Una batzegada i el castell s'ens ha anat a norris dos cops (i els dos cops d'una manera molt semblant).

Ara com ara espero que ens serveixi, i suposo que al proper Cap de colla (que el triam la setmana que ve) també l'hi farà servei, per millorar com a castellers. Ara toca descansar, avaluar el que hem fet i esperar Sant Sebastià per tornar a començar.

[1] Nosaltres (i totes les altres colles suposo) fan dues aixecades per posar cada pis al seu lloc.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb