El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Fires del cap de setmana.

potti | 21 Novembre, 2007 22:37 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Arriba el cap de setmana i és comencen a amuntegar les fires i altres manifestacions socials. Ja tocava xerrar un poc sobre aixó després de marejar tant entre routers, proveidors i altres afers.

Per una banda tenim la Fira de la Tardor de Sa Pobla, molt més tranquila després de gaudir de la Trobada de Xeremiers del cap de setmana anterior (que s'englovaba dintre de la fira). Dissabte s'estrena el recinta firal i un parell d'exposicions (EINES ANTIGUES, al pati de Sa Nostra, BRODATS, al Casal de Persones Majors, 1r. pis (C. Curt, 4), FOTOGRAFIES de MARIA ANTÒNIA ROCA Somnis d estiu a través d una ullada , al pati, de l escola Sa Graduada. PINTURES de PEP MANRESA, al C. Lluc, 15. MERCAT SOLIDARI, a la placeta de l Església, per diverses associacions locals. ). Diumenge s'animarà un poc més amb l'estrena d'una parell exposicions adicionals i l'actuació de diversos grups de ball i dels Al·lots de Llevant a les 12 del migdia.

A més de tot això a Sa Pobla aquest dissabte a les 12:30h s'inaugurarà el museu de Sant Antoni i el Dimoni a la sala blanca del museu de Can Planes, carrer Antoni Maura,6. Sembla ser un museu que gira entorn d'aquesta celebració tan especial a Sa Pobla però no he sapigut confirmar-ho. Hem sap greu.

A Mancor de la Vall celebren també aquest cap de setmana la seva Fira de l'Esclatassang amb una fira un poc més mogudeta que a Sa Pobla (com a mínim sobre el programa). Divendres hi ha trobada de bèsties de foc, posterior sopar i correfoc [1]. Dissabte horabaixa hi ha una trobada de bestiari popular, gloses i concert de Nou Romancer. Diumenge, trobada de Xeremiers i fira. (entre d'altres actes). Si més no, entretingut.

Qui no vulgui entretenir-se aquest cap de setmana és perquè no vol.

[1] Que suposo que tendrà tota una representació escènica com els que han realitzat fins ara. (aquí i aquí)

Al final ha arribat el router...

potti | 21 Novembre, 2007 17:53 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Segona decepció amb el sr. Jazztel. Al final ha arribat el router. Serà qüestió de pensar en canviar de companyia...

Qualque idea?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb