El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Correfoc a Mancor 2007 amb els Dimonis de Sant Feliu i els Dimonis de Mancor - I - Dissabte

potti | 28 Novembre, 2007 22:28 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

La pluja i els correfocs no son gaire amics i els Dimonis de Mancor ho entengueren ràpidament. Divendres varen suspendre el correfoc per la pluja i el mal temps perdent tota la feina que havien fet per preparar l'infern.

Dimoni Mancor

Dissabte, però, amb els Dimonis de Sant Feliu com a convidats i amb un temps 'aceptable' varen realitzar un breu correfoc (ben normal i familiar) que als de Mancor trobo que els serví per escalfar motors cara al dia següent i oblidar-se un poc del que no havien pogut fer el dia anterior.

Dimoni Sant Feliu

Els de Mancor, en la seva línia, esbojarrats i interactuant una mica amb el públic. Els de Sant Feliu, més tranquils, fent gala dels seus colorits vestits -imitant el que semblava una au fènix- i d'una interacció amb el públic més aviat minsa. Les 'forques' amb les que llençaven les carretilles també eren força curioses amb la punta amb forma d'ocell (o com a mínim aquesta és la impressió que tant hem va donar al correfoc com mirant les fotos.

Per ser un correfoc improvitzat no va estar malament.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb