El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Correfoc a Mancor per la Fira de l'Esclatassang 2007 - II

potti | 03 Desembre, 2007 21:29 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Ep! Se m'havia quedat oblidat aquest article. Malgrat que ja han passat un parell de dies el penjo per aquí.

Si dissabte els Mancorins juntament amb els Diables de Sant Feliu organitzaren un bon correfoc el diumenge tornaren a sortir al carrer. L'idea era fer el correfoc que s'havia anul·lat el divendres però amb tot el que havien preparat banyat de la pluja i la zona del correfoc ben enfangada decidiren canviar l'espectacle d'ubicació i de forma.

Dimonis de Mancor

L'esplanada de l'església estava estibada de gent cap allà les 10 del vespre, hora a la que havia de començar el correfoc. Un poc més tard, les portes del temple s'obriren i començà l'espectacle. D'allà dintre sortiren tot tipus de dimonis que durant una bona estona feren corre a tots aquells que s'aproparen. Des d'aquest moment el foc no s'aturà en cap moment. L'església es va encendre davant la sorpresa de molts dels que estaven allà. L'ambient creat per els tambors (greus i sinistres) els van acompanyar en tot moment. Llàstima de na Boscana que va quedar un poc fora de lloc (al meu entendre) després de la currada dels Dimonis.

Dimonis de Mancor

Hem varen sorprendre, això si, dues coses. Per una banda les dues al·lotes que feien girar les cadenes que hem semblà que no sabien el que feien allà al mig. Per l'altra la quantitat de carretilles que sortiren descontrolades.

cercle_de_foc-petit-dscf0401.jpg

[*] Totes les fotos son fetes meves amb una Fuji S2 pro i un objectiu Sigma 15-30 f3,5-4,5.

Caseta a les afores de Sineu

potti | 03 Desembre, 2007 07:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Casa a les afores de Sineu

Una caseta just a les afores de Sineu. Sortint per la carretera del cementiri.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb