El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

2008!

potti | 31 Desembre, 2007 23:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Bones festes, les passades i les que encara no han arribat. A veure si aquest que just comença pot ser molt millor que el que hem deixat enrera (què no serà difícil).

On serà l'home dels nassos quan se'l necessita?

12 hores de glosa a Mallorca. (2)

potti | 31 Desembre, 2007 12:41 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Poca cosa vaig comentar ahir sobre les 12 hores de glosa a Mallorca. Va ser un acte pel record. Dels millors d'enguany. Diferent, innovador, engrescador, animat... Poder compartir espai amb glosadors d'arreu del país, sentir les diferents tonades, veure de primera mà les diferents maneres de fer d'uns i els altres i tot en un ambient inmillorable.

12h-canalcover-val-dscf0951

El trui s'inicià a Can Alcover, on se celebrà el dinar, per després passar a voltar per diferents llocs de Ciutat dividits en grups. Jo vaig acompanyar al grup que va anar a voltar per els bars del centre. Ca n'Angel va ser el primer dels escenaris. Rodejats de 'heavys' va ser, segurament, el bar més curiós on molts havien glosat i això és deixà veure a la temàtica de la majoria de gloses. D'allà passarem a Lorien, força ple i amb molta gent a l'aguait. Bon ambient, silència, aplaudiments i copeta per als assistens. Ja podrien tenir aquest tracte tots els bars.

La festa, però, va acabar al Pinzell, ple a rebentar, (hi ha que pensar que és reuniren tots els glosadors que s'havien dividit en grups) on després de sentir una estona bon glosat menorquí va tornar a actuar Ensaladilla So Insistent i, amb ajuda dels assistens, s'arribà feliçment a les 12 hores de gloses un cop pasades la una del matí.

12h-pinzell-titot-dscf0990

Un d'aquestes festes que s'haurien de repetir més sovint. Gràcies a tots els organitzadors.

12h-canangel-dscf0961

[1] Gràcies Dr. Binari.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb