El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

Tamborers i 'macetades' a la sala. (act)

potti | 27 Octubre, 2006 15:47 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Al final la noticia[1] ha sortit a qualque diari i no s'ha quedat només per aquí. El UH i el Balears (aquí i a l'editorial) ja han dit la seva. Els altres per ara callen.

En Toni Roig diu que el seu partit demanarà responsable polític. Com bé diu en crític a un comentari anterior jo creia que això era cosa de sindicats més que de partits (malgrat sigui una cosa que dugui l'ajuntament). Però bé, cada un fa el que pot i com s'acosten les eleccions...

Així com van les coses si qualque dia em foten fora per raons ideològiques espero que siga prop de les eleccions.

Actualització! : 17:46

Fa una estoneta he pegat una ullada al Blog d'en Candido, el de Arxiu de Cultura Popular perquè semblava que posava qualque cosa més sobre els tamborers. Esperava que és mullaria un poc amb aquest tema i donaria la seva opinió però només ha penjat, junt a unes fotos, els textos que han publicat els diaris. Una pena. :(

[1] Aquesta i aquella.

Comentaris

TONI ROIG

No és incompatible

TONI ROIG | 27/10/2006, 21:01

Amb tot el respecte; independentment de les consideracions sindicals que pugui tenir el tema, que les veig difícils perquè els 'tamborers' no tenen contracte laboral (i aquesta seria una altra discussió) aquesta és, també, una qüestió política: parlam d'una decissió de l'equip de govern que afecta a una 'institució' municipal com són els 'Tamborers de La Sala', és una manera de fer i una manera d'actuar; per això cal una acció política.

La feina de l'oposició, entre d'altres, és el seguiment, control i fiscalització de l'acció de govern i estam davant una acció concreta de l'equip de govern, que afectarà a més o menys gent, serà més o menys important però això no exclou que un grup polític municipal demani explicacions, que és el que hem fet nosaltres.

Per altra banda, no entenc l'al·lusió al període electoral. Som regidors fins al final de mandat, es que algú està suggerint que un determinat moment deixem de complir amb la nostra obligació?. No ho entenc. Què suggeriu, que com que hi ha eleccions el mes de maig ens desentenguem de la ciutat?

Crític

toc, toc... hi ha oposició?

Crític | 31/10/2006, 08:36

Crec que el comentari d'en Potti anava en direcció totalment oposada... és a dir, durant aquesta darrera legislatura (vaja, també les anteriors) l'oposició l'ha feta, majoritàriament, la societat civil. L'oposició dels partits representats a Cort ha estat magre, discreta, per no dir inexistent en alguns casos. La gent té la sensació que els partits no han aprofitat les "cagades de l'ajuntament" (algunes admeses i tot per l'equip de govern) per a fer una oposició dura i contundent. Més aviat, tenim la sensació que s'ha anat a remolc de les reivindicacions veinals, però sense aprofundir pràcticament en res. Quantes vegades ha visitat el senyor Roig les instal·lacions culturals de Palma per a comprovar el seu funcionament? i quín control ha fet l'oposició dels per a la gestió d'aquestes instal·lacions en els darrers anys? Sovint ens demanam, com és possible que EU o PSM, amb només 2 regidors facin la mateixa tasca d'oposició que el PSOE que compta amb molts més regidors i, per tant, més gent per a controlar i fiscalitzar l'acció de govern.

tanta i tanta hipocresia

Silencis extranys

tanta i tanta hipocresia | 31/10/2006, 13:15

Vaja paperot el den candido. molt d'anar a darrera i ara no teveu (sí interessos). Ara mos copia el diari per sino l'havíem llegit. Pero no obri la boca o no diu ni mu. Clar que hi ha molts, molts de silencis que son molt significatius i que mostren la realitat del cotarro que esta ple de companys hipòcrites, enveges i travetes. per cert que Al mayurca a la seva pàgina web ni diu ni ase ni bèstia. No convé als interessos de Toni Roig, aquest lider que sap treure tallada de totes les causes perdudes?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb