El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

La Real perd el 'ball de bastons'.

potti | 20 Agost, 2007 08:16 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

I és que quan hi ha ganes de fer-ho bé i tranquil·lament sempre hi ha gent que és queixa. Ahir la Real va perdre el ja tradicional ball de bastons però va guanyar en tranquil·litat. Ahir la Real era una bassa d'oli. Somriures, bon estar, xeremiers dolents [1], timbals estranys de nova creació[2], paradetes, policia local, alfabeguera...

No semblaven les mateixes festes.

Avui, més. Castells a les 8 i després ball.

[1] Perquè els bons enguany no varen venir... I lo bé que varem estar. :)
[2] Que ja miraré d'aconseguir qualque foto.

Comentaris

Som i serem

El Mundo de Potti

Som i serem | 20/08/2007, 09:37

Ara el savi potti ja classifica els xeremiers entre bon i dolents. Curiosa divisió digne d'estudiar el teu cervell de mosca vironera. El bons (dolents per tu) ja hi anaven molt abans del follon de son Espases i tot era somriure, bon estar tranquilitat i aplaudiments. Fins que varen pareixer gent com tu per treure benefici polític del conflicte i els xeremiers dolents (bon per tu) varen aprofitar en benefici propi la bandera de la Real. Tu ets un catalanuf de fa dos dies que vens a pontificar sense conèixer res de sant Bernat. No et preocupis, que això t'agrada, i sembla que prest o tard hi haurà més balls de bastons i que el llautó l'hauran de mostrar els bon xeremiers com tu i els santons que tu veneres, donant la nota camara en mà amb uniforme de campanya d'alfabaguera fins a les celles. No obstant, seguirem sonant, fora o dins Palma malgrat la teva enveja i odi. capcigrany, cabessita de chorlito desperdici d'estudis. demagog barato, Jimenez lo Santos de torn. robin Hood d'UM,

realista

tros de quoniam

realista | 20/08/2007, 09:54

en potti ni duia la seva camera ni anava ple d'alfabeguera.tal volta ets tu el que estas al teu mon

Per cert, els xeremiers dolents son aquells que sempre han vengut a la real quan els hi han demanat i no aquells que s'amaguen darrera d'una banda..

realista

i segueix

realista | 20/08/2007, 09:57

he apretat el boto abans d'hora.

i per aquest fet sempre gent com tu els ha criticat i els han anomenat de dolents i no com aquests que venien sempre acompanyant als del ajuntament i sempre han anat de santurrons

Crític

canya al troll

Crític | 20/08/2007, 12:40

Aquí n'hi ha que poden anar insultant a qui vulguin i quan els hi plagui i després amenacen de denunciar a d'altres per fer exactament el mateix. N'esteim ben farts de trolls que pretenen no sé ben bé què, sí, potser només pretenen que els hi fem una miqueta de cas.
I tornat al tema de Sant Bernat. Enguany la revetla va ser mel. Jo no enyor per res el ball de bastons ni les visites de persones que no estaven convidades a la festa. Ahir, quan vaig arribar hi havia poca gent, però més tard la coa per anar a cercar l'alfabeguera era ben llarga. S'hi respirava un millor ambient que els darrers anys i tothom s'hi trobava ben agust fent el gelat, xerrant, ballant... sense que ningú els digués com havien de venir, des d'on havien de partir ni quins elements decoratius havien de lluir. En fí, que ahir tothom que venia a La Real hi venia perquè volia i com volia.

Potti

canya al troll 2

Potti | 20/08/2007, 13:30

Jo no duia càmera ahir (llàstima). D'altra banda la divisió de bons i dolents ve per comentaris que han deixat anar al blog ja fa un parell d'anys, alguns esborrats per la cuantitat inhumana d'insults que contenien. Res de nou. Amb l'ambient que hi havia el ball de bastons no s'anyora gens. Simplement resultava estrany que no és 'celebrés'.

A veure caure, temps

als hipotticritics

A veure caure, temps | 20/08/2007, 14:53

El Potti friky diu"la divisió de bons i dolents ve per comentaris que han deixat anar al blog ja fa un parell d'anys, alguns esborrats per la cuantitat inhumana d'insults que contenien". te refereixes a la teva complicitat que ha deixat insultar sempre a les mateixes persones. Per permetre i mantenir comentaris d'altres d'incitacició a matar una persona, comentaris que varen haver d'esborrar emprenyats els responsables de Baleaweb, que et cridaren a l'ordre. La policia va tenir constància de tot això per si decàs. T'has vist a l mirall pottis i companyia? trets psocòtics, psicopàtics, enveja, friky?

Sembla que vos agraden i anyorau la gresca i la confrontació violenta. Qui sap si n'hi haurà més? No vos desig, però, que tasteu la medicina. Seguim i seguirem sonant anc vos pesi, tenim prou demanda per seguir com a banda i escola. Cal només esperar a que els ineptes de torn facin mal bé tot perque et venguin a cercar. Com Diuen a Soller: aqusta gent és qüestió de temps.

HOLA

Re: La Real perd el 'ball de bastons'.

HOLA | 20/08/2007, 22:28

ETS UN DESEQUILIBRAT! jA POTS COMENÇAR A APRENDRE A SONAR LA DOLÇAINA AMEM SI ENTRES COM A "POFESSÓ" A L'ESCOLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS DE VALÈNCIA JA QUE TANTS BONS CONTACTES TENS DINS EL PP. aQUÍ SE T'ACABA ES XOLLO, BOTXOT.

Tranquilitat, hi ha temps.

al covards hipotticritics

Tranquilitat, hi ha temps. | 21/08/2007, 00:31

I qui tendrà el XOLLO? Una escola no és un manifestació per cobrar sota mà. Hi ha gent, persones saps. la majoria assabentades i llegint aquest blog. Què faran? què diran? No corris tant els alemanys guanyaren moltes batalles però al final els nazis perderen la guerra. No et facis tantes il.lusions per qualque fet puntual. Som molts i hi ha molt bones persones amics de tothom. TOT ARRIBARÀ, NO FRiSSIS TANT!

Potti

a menjar...!!!

Potti | 21/08/2007, 07:59

Ets un privilegiat, idò, perquè aquí l'únic que insulta ets tu i a més amb ganes ("No obstant, seguirem sonant, fora o dins Palma malgrat la teva enveja i odi. capcigrany, cabessita de chorlito desperdici d'estudis. demagog barato, Jimenez lo Santos de torn. robin Hood d'UM,"). No seràs tu qui tens els trets psicòtics? :)

Després dius : "No et preocupis, que això t'agrada, i sembla que prest o tard hi haurà més balls de bastons[...]", per després afegir "Sembla que vos agraden i anyorau la gresca i la confrontació violenta. Qui sap si n'hi haurà més?"

I sembla que l'únic que l'anyora es tu perquè nosaltres només hem destacat que enguany no n'hi ha hagut de 'ball de bastons' i que que hem fruit de la tranquil·litat que ha donat això a la festa.

Jaume Font

xeremia, la paraula prohibida

Jaume Font | 21/08/2007, 09:42

sembla que la paraula xeremia no es pugui dir a aquest blog.Sempre que en potti la publica apareix qualcú de la banda de l'ajuntament que comença a tacar de merda tot el que pot i mes.com a mínim fa riure.

Amen

A tastar la teva propia medicina

Amen | 21/08/2007, 09:55

No t'enganis el salvadors de la patria diuen que stan molt desinflats. Els hi anava la marxa. Fins i tot per fer explotar les busties del altres, amb molt de perill per als veinats. D'això, la policia també en va tenir constancia. s Aquests valents 'enfrontaran al nous governs quan la caguin, insultaran i prococaran fisicament? . I en menjarem tots .La pau i la tranquilitat l'hem disfrutat molts, des de fa molts d'anys.Alguns de nins de la mà dels nostres pares. El que es no es pot disfrutar és la mentida permanent, la desqualificació d'un col.lectiu en el qual hi ha entre d'altres gent que MILIta en el psoe, en el bloc i en um. Es evident que ara se pagaran favors politics a dit a qui va aprofitar conflictes en benefici propi per ostentar-se de progre. No veus que això es pa per avui i fam per demà veus que això acabara malament prest o tard perque hi ha massa boques per mossegar. Ara vindrà lles lluiutes intestines. Ja hi son. Però tu no ho veus perquè estàs cegat pel teu sectarime partidari. Surt de la secta. Fes-te home. L'amigdala cerebral dispara els teus impulsos i el neocortex preforntal no encerta a reaccionar.I no tornis a fer-te el longui quan qualcú en el teu bloc inciti a la violència. Ho tindràs legalment bastant cru.

Crític

lo què? ami me hablah mah sensillo!

Crític | 21/08/2007, 13:15

Ara si que no entenc res... de què va això de "fer explotar les bústies dels altres"? és literal o és una manera de xerrar? "la policia en va tenir constància" de què? què va passar?
"I no tornis a fer-te el longui quan qualcú en el teu bloc inciti a la violència. Ho tindràs legalment bastant cru." Això també es podria considerar una amenaça? Hi ha algú que entengui de lleis per aquí? Aquesta frase també l'hauria d'esborrar en Potti? Jo no sé si m'he de sentir amenaçat o no? Què qualcú em respongui per favor.ç
Sé que li estic donant massa corda al Troll, però és que realment vull saber de que parla i no ho entenc

binari

Re: La Real perd el 'ball de bastons'.

binari | 21/08/2007, 15:15

Això ja pareix el "Salsa Rosa".

Amen

Calvorota binary

Amen | 21/08/2007, 15:26

Binari, calvorota, afeita't la calva i no facis més el pallasso.

Amic i companys de Teodor Salvà

al crític despistat

Amic i companys de Teodor Salvà | 21/08/2007, 16:17

Tot el de la Banda de xeremies de Palma ho sabem. Pero no voliem convertir en herois quatre desgraciats, que han passat desapercebuts quan volien que se'n parlàs.

Per el crític despistat:

1. A l'estiu de l'any passat aparegué un anòmin que deia "MATEM EN TEO". El missatge perdurava. Assabentats els de Balears web el varen llevar fulminantment, demanant disculpes a l'amenaçat i cridant a l'ordre al moderador del blog. Els de Balears web saben que la incitació a la violència és un delicte.

2. Per nadal, feren explotar la bustia de Teodor Salvà amb metxa llarga i carrega molt potent. Els bocins se varen escampar en un area de 7 metres. La policia afirma que no es tractava d'un petard ni d'un acte vandàlic,

3. El dia dels reis feien el mateix amb la bustia de son pare, homo de 84 anys que va en cadira de rodes.

Ja està contat. Aquests fets tenen el seus herois ( d'amagat, contra persones indefenses, contra un vell indefens) Això és tota l'heroicitat dels covards que han de canviar la historia de Mallorca.

La policia n'està ben informada. Els veïnats ben a l'aguait per si han de testimoniar. Falten les proves dels autors materials. Qualsevol que inciti a la violència per obra o omissió ho tendrà legalment cru, es a dir, serà objecte de denuncia i si arriba el cas, seran jutjats pels tribunals competents, legalmet constituïts.

Satisfet critic? això son els herois d'espardenyeta que tenim a Mallorca. Qui eren? qui els va enviar? qui els va encalentir el cap? què pretenien? Canviar el panorama de Mallorca assustant d'amagat el director i mestre de la Banda i l'Escola De Xeremies de Palma? Es possible que hi hagi imbècils que se pensin que fent això canviaran el destí de la historia per usar l'amenaça contra una persona que fa musica amb les xeremies i un home vell amb cadira de rodes?

Aquest herois, corrent com a conills d'amagat, salvaran Mallorca? PS No hi haurà mes informacions, deixa-m'ho en mans de la policia i, si cal, dels tribunals de justícia

Crític

no informat no vol dir despistat

Crític | 22/08/2007, 06:47

Abans de res, he de dir que de despistat res, en tot cas desinformat. Jo no sabia res d'això de les bústies, cosa que, evidentment, no em sembla bé. Però vaja, hi ha algunes qüestions que m'emprenyen. En primer lloc, presuposes que tots els que escrivim aquí ens coneixem i coneixem aquest Teodor Salvà, cosa que no és certa. En segon lloc ens fas responsables, a tots els que ens passejam per aquest blog, d'actes que jo, com a mínim, desconeixia.
En tercer lloc, i això ja s'ha repetit un centenars de vegades, aquest blog pertany a en Potti, és el seu diari de camp particular i quan hi ha merder sempre és perquè hi entra algú ha ficar-se amb ell per qualsevol motiu, per dir que li han publicat unes fotos o per dir que s'ho ha passat bé a la Real. Si cap Troll no entràs a liar-la, en aquest blog estariem ben tranquils, no hi hauria insults (que sempre comencen per part del troll de torn), ni amenaces, ni males històries. Així que la manera més fàcil de que tot això no passi és que, a qui no li agardi en Potti i no els hi caigui bé no entrin en aquest blog i, sobretot, no hi escriguin textos ofensius.

Crític

i final

Crític | 22/08/2007, 06:50

Potti, podriem saber si les ip's del troll (que sempre escriu com a anònim) i el post anterior al meu son les mateixes?
Això ajudaria a aclarir a quí li interessa fomentar el merder.

potti

idò si...

potti | 22/08/2007, 07:31

Totes les entrades del Troll d'aquest Post van amb la mateixa IP de Uni2.

Només musica

Al critic selectiu

Només musica | 22/08/2007, 13:16

El text més ofensiu és inicitar matar una persona, que el moderador del blog mantengui el comentari que els reponsables de Balearweb li hagin de llevar indignats i el cridin a l'ordre.

I els que amenacen,difamem il'embullen contra les mateixes institucions i les mateixes persons que no repeteixen IP?

Qualsevol que inciti a la violència per obra o omissió ho tendrà legalment cru, es a dir, serà objecte de denuncia i si arriba el cas, seran jutjats pels tribunals competents, legalmet constituïts. Per cert, has crìtic, la teva dialèctica no engana ningú. Ni una sola paraula crítica den crític sobre la incitació a la violència i l'amenaça de mort.

A l'ajuntamentja n'estan ben informats i m'han dit que ells no tolerarien mai això i que donarien part a la policia. Vosl dir crític no desviesin xic la qüetió i te fas el despistat.

Per cert, la policia té una brigada especitzada en delictes a la xarxa... Aixií que tots vius com a calius. Aquest joc s'ha acabat.
Les dequalificacions personals i insults ainternet n'hi caramulls. Pero hi ha uns límits (l'amenaça o incitació a la violència és delicte).
Per cert crític tu que demanes dels altres, per quê TAMBÉ amagues la teva identitat. Que no podem fer lo mateix el altres? o es que tu tens cera del la seu. Ja ho saps, no te volen donar més bolla.
Firma: un col.lectiu de ciutadans que només fa música i és pacific.

Potti

el mateix..

Potti | 22/08/2007, 14:29

4 punts :

1- Ja torna el senyor d'Uni2 a fer-se passar per una altra persona.

2- No vaig mantenir en cap moment el comentari. Estava de vacances. Lluny dels ordinadors. I em varen cridar per dir-me que el llevaven. Una llàstima no tenir ara mateix la IP de la persona per comprovar si és el mateix d'UNI2 al qui li agrada embullar la troca i firmar com si fos persones diferents, col·lectius diferents...

3- De quin joc xerres? Del teu? Perquè ets l'únic que el segueix. :)

4- Veig que la Real no pot estar mai tranquil·la. Ja sigui davant del monestir o ja sigui a Internet sempre hi ha gent que voldrà donar la nota i molestar de qualque manera.

Musics i ciutadans pacífics

Excuses

Musics i ciutadans pacífics | 22/08/2007, 15:44

No facis demagogia barata. Ho sabien els de balearweb que l'incitador a matar i l'amenaçat no eren el mateix. La policia n'està assabentada i, qui sap, potser té la IP. Que el covard que anònimament d'amagat va incitar a matar en Teodor Salvà no ho torni a provar: acabarà sens dubte davant d'un tribunal de justícia. I a tu et convendrà estar de vacances amb el cul al llac Titicaca, perque la teva IP deu ser bona d'identificar o no?

Potti

amenaces i amenaces :D

Potti | 22/08/2007, 16:18

I el covard que escriu anònims blablabla, i que si la policia blebleble, i que l'ajuntament bliblibli, i balearweb blobloblo...

Ho sabien? I com ho sabien si és pot saber senyor anònim covard que només et dediques a amenaçar i xerrar en nom d'altra gent? :)

Deeeeew

Pooti, el cul i el Titicaca

Deeeeew | 22/08/2007, 19:55

Noi, estam impressionats! quin estil, quina facilitat de paraula, quina dialèctica! "la policia bleblele segons el poti pero son molt professionals i al servei del ciutadans pacífics.

Andreuet

A Trempar !!

Andreuet | 22/08/2007, 20:23

Creis que val la pena xerrar tant d'en Teo?
Algú té la coa de palla i s'esta fent molt pesat, el millor que pot fer es aprendre a sonar bé la xeremia, ja que li falta saborino.

Peptoniet

En Rubio fent de cabra

Peptoniet | 22/08/2007, 21:01

Sí com en Rubio maltocant el grall, desafinant i fent la cabra nyhihihihi, nyeheheheh. Per cert que sonava tan horroros que el mesclat s'ha desfet: quin grup mes dolent (gori dixit)

Crític (com sempre)

Jo soc en Crític, tu qui ets?

Crític (com sempre) | 23/08/2007, 07:29

A veure senyor anònim (a partir d'ara "senyor Uni2"), jo soc en Crític, sempre escric amb aquest nick, aquí i a qualsevol altre fòrum i per tant no intent crear confusió ni suplantar la personalitat (ni el nick) de ningú. En Potti, no oblidem que aquest és el seu blog, sap perfectament qui soc. Qui no saps qui soc ets tu que fins i tot m'has confos amb algú (intencionadament) altres vegades. A mi m'importa un rave qui ets, que fas a la teva vida i quines són les teves ambicions, però tu sempre vens aquí a emprenyar, a insultar i a PROVOCAR a gent que ni coneixes (com jo) i això si que m'importa, i molt. Si no t'agrada aquest blog, no hi entris. Si no ens soportes pots visitar altres blogs, fer-hi amics, trobar parella, practicar cibersexe en qualsevol altre pàgina d'Internet Que mira que és gran el món per haver-te'l de perdre fotent-te en un lloc on no soportes a ningú.

Potti

no cal ni dir..

Potti | 23/08/2007, 07:53

Que tant en "peptonient" com el "Dewwww" son del mateix d'Uni2.

Tal volta si que arriba el moment d'enviar un correu-e d'abuse al servidor. :)

el potti abusador

al crirtic selectiu

el potti abusador | 23/08/2007, 08:36

Per no importar-te un rave li dediques molts de temps i hi pares molt d'interès. Ironies de la vida? De la teva vida, rave i mig, però del que dius sí perque parles sobre fets i persones que dius que desconeixes (paradoxa?). I el potti el autobús, pero que corri a llevar totes les referencies desqualificadores i insultants cap a la mateixa persona o o col.lectiu de persones. De tota manera ja estan guardades. A veure si t'hauran de cridar a l'ordre una altra vegada.

PS: se veu que has practicat; ets un mestre experimentat pel que sembla:fer-hi amics, trobar parella, practicar cibersexe en qualsevol altre pàgina d'Internet. Graàcies per aportar la teva experiencia. Pero nosaltres feim música

Crític

amb un sol ordinador?? i quants sou?

Crític | 23/08/2007, 13:20

Nosaltres? Música? de que parles senyor Uni2? Què potser vos ho muntau tots "vosaltres" amb el mateix ordinador? Vos deveu pegar per arribar al teclat o per arribar a veure un bocinet de pantalla. Si sou tants segur que no necessitau entrar a internet per a passar-ho bé, segur que coneixeu molts altres mètodes per a no avorrir-vos.
I, ja és estrany que entre tants només tengueu un ordinador. Què potser viviu tot junts com en una comuna hipy? Té nom el vostre col·lectiu? Què és una mena d'associació de Trolls? Jo li posaria de nom "Associació per a la recuperació del Troll" o "UniTroll" que té més ganxo!!!

Som els crítics

al critic selectiu

Som els crítics | 23/08/2007, 14:02

Encara no has dit ni una sola paraula critica en relació a la incitació de matar una persona, en Teodor Salvà. Per cert, que en Potti tampoc no ha dit mai res. Criticar i fer saber que no s'accepta les incitacions a la violència és de persones civilitzades, honestes i morals.

Jo

behea

Jo | 30/08/2007, 23:10

Ja ho té l'obsessió compulsiva això de dir que te volen matar... ai...

paula espada

ball de bastons

paula espada | 20/10/2007, 08:17

la pagina on es troba el ball de bastons

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb