El Blog d'en Potti

De plaça en plaça, de festa en festa.

El famós sopar a Mancor i unes gloses a la botiga dels Bufons.

potti | 29 Gener, 2008 18:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Aquest cap de setmana a tots els diaris illecs es feren ressó del sopar que els d'Arrels de la Vall varen muntar per 'celebrar' l'Atiar Foc. Els diaris han donat les darreres fuetades respecte a l'Atiar i als organitzadors els hi ha servit per 'dir' la seva respecte al que varen fer. Una llàstima que no convidesisn a tots els que varen pringar amb ells. Això de sopar sempre està bé! :)

D'altra banda fa unes setmanes a la botiga dels Buffons hi va haver un combat entre un glosador i un 'Hiphoper'. Avui sembla que al mateix local tornen a provar això de les gloses i fan un combat sense cap tipus d'innovació amb en Xurí, en Macià i en Blai Salom. Es bo veure com poc a poc hi ha locals a Palma que s'obrin a aquesta classe de cultura.

Amb els exàmens a la vora no crec que hi pugui anar. Ja direu com ha funcionat.

Comentaris

gafarró

SOPARS I GLOSES

gafarró | 30/01/2008, 07:35

Idò! Jo també trob que això d'apuntar-se es 'tanto' es de mancor per 'celebrar' l'Atiar foc és un poc... Seria bò que recordassin els qui han pringat, han anat als assatjos, han fet torxes, han complit horaris, fet reunions,... molts d'ells de la part forana que s'havien de desplaçar... i que s'haguin d'enterar pels diaris..

Lo dels combats de glossadors està prou bé encara que s'en hauria de fer més ressò a veure si hi va més gent però a 10 € l'entrada amb una consumisió i a 25 € el sopar, per entre setmana... no s'hi pot anar sempre!

Sort pels examens a tots! I a mi també!

mancorí

Desinformació

mancorí | 30/01/2008, 11:40

Anau una mica desinformats sobre el tema. El sopar-torrada del que parlau era una iniciativa pròpia surgida de la colla de dimonis i de geganters de Mancor, per celebrar l'èxit del correfoc. De tant en quant, solem fer aquests tipus de celebracions com supòs que també ho faran les altres colles. Ah! i per cert, noltres també ens ho hem currat exactament (ni més ni menys) que voltres.
Una aferrada.

mancorí

i més

mancorí | 30/01/2008, 11:46

Ah i una altra cosa. Nosaltres no ens hem apuntat cap "tanto" amb aquesta torrada, tot el contrari amb aixó i tot ens han atacat. I repetesc, supós que totes les colles fan sopars, torrades i bauxes de tant en quant, i per celebrar actuacions, aniversaris, etc... Es que voltres no ens feis? Idó...

gafarró

SEGONS COM ES MIRI

gafarró | 30/01/2008, 12:30

Bueno, de lo que dius tens part de raó, suposo que les altres associacions fan sopars, torrades i bauxes...
Però sa qüestió està en que si es fa una torrada de l'associació és una cosa i s'altra una celebració de l'èxit del correfocs de Palma i que surti pels diaris és perque algú va avisar o ho va amollar... no me diguis que si haguessin vist una torrada com les que fan les associacions de tant en quant hagués transcendit a cap medi. Algú degué avisar i ho degué dir. No sempre son els altres que anam malament...

mancorí

Re: El famós sopar a Mancor i unes gloses a la botiga dels Bufons.

mancorí | 30/01/2008, 13:13

Mira, garrafó. No sé si t'has enterat dels atacs del Mundo contra la nostra associació. Tu creus que noltres els varem avisar que hi havia aixó? No som masoquistes, per favor. Els altres diaris com que es varen enterar a través de "El Mundo" que ho publicà un dia abans que hi havia sopar, després varen venir. És quasi norma general de les nostres colles fer un sopar després de cada actuació i aquesta no era una excepció. I no me fas riure, si tantes ganes tens de sopar et convidaré quan vulguis, de molt bon gust. Total per un botifarró i un troç de xuia.........

indrèdul de friky el pupas

els jetas que van de pringats

indrèdul de friky el pupas | 30/01/2008, 13:21

vaja espectacle i pollo que monta el jetas que varen fer el desatre musical i volen que els convidin per la cara (gloriós pastiche per l'eternitat documental)

gafarró

AMIGO, AMIGO, AMIGO...

gafarró | 30/01/2008, 13:44

Mancorí, que sàpigues que no estic per un sopar ni molt manco! En principi no et vull fer riure, però fa gràcia que diguis que me convides de molt bon gust i després que total per un botifarró i un troç de xuia... ha parescut que t'ha sabut greu. je je je!

Jo crec que teniu un "topo" o un "world's obsesion", però bono, si tant de greu te sap... ho deixarem fer aquí, sinó això pareixerà un culebrot! je je! Molts d'anys i que en pogueu brufar molts!

mancorí

Re: El famós sopar a Mancor i unes gloses a la botiga dels Bufons.

mancorí | 30/01/2008, 14:11

No m'he explicat bé, perdona.Quan parl d'un botifarró o de xuia em referia a lo que varem sopar aquell vespre. Jo no et convidaria a aixó, sinó a un restaurant i a la carta. I sí, tenim un topo (em sap greu que parlis de world obsesion). El topo és el PP de Mancor que ha anat des-informant a El Mundo dia si i altra també. I a veure si l'any qui vé feim una torrada de TOTS els participants, no estaria malament.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb